+

Dejen

  • margarine bage 150 g
  • Flormelis 95 g
  • Mandelmel 30 g
  • Hvedemel 250 g
  • Æg, hele past. 240 g
  • Vanillestang 1 stk.
  • salt 1 g

Cremen

Pynt og servering

  • Hindbær 150 g
  • Spiselige blomster 50 g
  1. Dejen

    • Skær margarinen i tern og bland den med de tørreingredienser i en foodprocessor. Når den har en smuldret konsistens blandes ægget heri

  2. Samle og rulle

    • Bland sammen indtil dejen hænger sammen. Læg den på køl og rul den herefter ud i et 3 mm tykt lag.Stik dejen ud med en rund udstikker og beklæd de småtarteletforme.

  3. Afbagning

    • Bag tarteletterne gyldenbrune i ca. 10 minutter ved 175°C og lad dem herefter afkøle.

  4. Cremen

    • Udblød husblas i koldt vand.
    • Pisk æg og sukker porøst.
    • Smelt chokoladen over vandbad til max 45°C.
    • Smelt husblasen med lidt af hinbærpuréen og bland denmed den resterende puré.
    • Hæld hindbærblandingen over piskede æggeblommer ogtilsæt herefter Crème Bonjour.
    • Tilsæt herefter den smeltede chokolade under omrøring. Let pisk Knorr Piske 31%.Vend den let piskede Knorr Piske 31% i hindbærblandingenmed til den har en jævn konsistens.
    • Hæld dejen i de forbagte tarteletforme og frys dem ned imindst 2 timer.

  5. Pynt og servering

    • Pynt med hindbær og spiselige gule blomster på toppen afcheesecaken.

+