Hummer,ravioli og tomat
Knorr Professional Skaldyrsfond udviklet i samarbejde med det danske kokkelandshold. Lav din hummerravioli fra bunden, så får du en ret, der passer til de allerbedste menuer.

Ingredienser
Hummer,ravioli og tomat
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€3.4
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Hummerene
Hummer, fersk
/stk.
10.0 stk.
0%
Pastadej
Durummel fintmalet
/g
400.0 g
0%
æg
/stk.
4.0 stk.
0%
rapsolie
/ml
0.0 ml
0%
Flage salt/havsalt
/x
0.0 x
0%
Raviolifyld
Salt, Havsalt
/g
20.0 g
0%
æg
/stk.
2.0 stk.
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
40.0 ml
0%
Persille, hakket
/g
100.0 g
0%
Skalotteløg
/g
100.0 g
0%
Tomaterne
Olivenolie, Ekstra jomfru
/ml
100.0 ml
0%
Tomater, hele
/stk.
10.0 stk.
0%
Salt, Havsalt
/g
0.0 g
0%
Saucen
Knorr Professional Skaldyrsfond 8 x 1L
/l
2.0 l
0%
Vand
/l
1.0 l
0%
Tomatpure, koncentreret
/g
150.0 g
0%
Smør, saltet
/g
150.0 g
0%
Citron
/stk.
1.0 stk.
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
250.0 ml
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Hummerene
-
Hummer, fersk 10.0 stk.
Pastadej
-
Durummel fintmalet 400.0 g
-
æg 4.0 stk.
-
rapsolie
-
Flage salt/havsalt
Raviolifyld
-
Salt, Havsalt 20.0 g
-
æg 2.0 stk.
-
Fløde eller flødealternativ 40.0 ml
-
Persille, hakket 100.0 g
-
Skalotteløg 100.0 g
Tomaterne
-
Olivenolie, Ekstra jomfru 100.0 ml
-
Tomater, hele 10.0 stk.
-
Salt, Havsalt
Saucen
-
Knorr Professional Skaldyrsfond 8 x 1L 2.0 l
-
Vand 1.0 l
-
Tomatpure, koncentreret 150.0 g
-
Smør, saltet 150.0 g
-
Citron 1.0 stk.
-
Fløde eller flødealternativ 250.0 ml
Tilberedning
-
Hummerene
- Hummerne koges i rigeligt vand i 7 min.
- Kødet fra halerne fjernes.
- Klokødet fjerne og halvdelen gemmes til stegning og de sidste til raviolifyld.
-
Pastadej
- Alle ingredienser blandes sammen til en dej.
- Dejen filmes og stilles koldt i mindst en time.
-
Raviolifyld
- Kødet fra halvdelen af klørene køres sejt med salt.
- Fløden tilsætes og derefter tilsættes et æg ad gangen.
- Farsen tilsættes persille og løg.
- Pasta dejen rulles ud og der lægges fyld på i ca en spsk størrelse.
- Der smørres med æggehvider rundt om og der lægges et nyt lag pasta ovenpå.
- De to plader pasta trykkes sammen rundt om fyldet og raviolierne stikkes ud.
- Raviolien koges i let saltet vand i ca 5 min.
-
Tomaterne
- Tomaterne vendes i god olivenolie og drysses med salt.
- Tomaterne bages i en forvarmey ovn ved 150 grader i 20 min.
-
Saucen
- Alle hummerskallerne ristes af i olie.
- Knorr professional skaldyrsfond og vand tilsættes og der koges i 30 min på skallerne.
- Fonden sigtes og fonden reduceres med 40 %.
- Tomatpure og fløde tilsættes og der smages til med salt og citronsaft.