Menu

Ingredienser

+

Hummerene

  • Hummer, fersk 10.0 stk.

Pastadej

  • Durummel fintmalet 400.0 g
  • æg 4.0 stk.
  • rapsolie
  • Flage salt/havsalt

Raviolifyld

  • Salt, Havsalt 20.0 g
  • æg 2.0 stk.
  • Fløde eller flødealternativ 40.0 ml
  • Persille, hakket 100.0 g
  • Skalotteløg 100.0 g

Tomaterne

  • Olivenolie, Ekstra jomfru 100.0 ml
  • Tomater, hele 10.0 stk.
  • Salt, Havsalt

Saucen

  • Knorr Professional Skaldyrsfond 8 x 1L 2.0 l
  • Vand 1.0 l
  • Tomatpure, koncentreret 150.0 g
  • Smør, saltet 150.0 g
  • Citron 1.0 stk.
  • Fløde eller flødealternativ 250.0 ml

Knorr Professional Skaldyrsfond udviklet i samarbejde med det danske kokkelandshold. Lav din hummerravioli fra bunden, så får du en ret, der passer til de allerbedste menuer.

...

Tilberedning

  1. Hummerene

    • Hummerne koges i rigeligt vand i 7 min.
    • Kødet fra halerne fjernes.
    • Klokødet fjerne og halvdelen gemmes til stegning og de sidste til raviolifyld.
  2. Pastadej

    • Alle ingredienser blandes sammen til en dej.
    • Dejen filmes og stilles koldt i mindst en time.
  3. Raviolifyld

    • Kødet fra halvdelen af klørene køres sejt med salt.
    • Fløden tilsætes og derefter tilsættes et æg ad gangen.
    • Farsen tilsættes persille og løg.
    • Pasta dejen rulles ud og der lægges fyld på i ca en spsk størrelse.
    • Der smørres med æggehvider rundt om og der lægges et nyt lag pasta ovenpå.
    • De to plader pasta trykkes sammen rundt om fyldet og raviolierne stikkes ud.
    • Raviolien koges i let saltet vand i ca 5 min.
  4. Tomaterne

    • Tomaterne vendes i god olivenolie og drysses med salt.
    • Tomaterne bages i en forvarmey ovn ved 150 grader i 20 min.
  5. Saucen

    • Alle hummerskallerne ristes af i olie.
    • Knorr professional skaldyrsfond og vand tilsættes og der koges i 30 min på skallerne.
    • Fonden sigtes og fonden reduceres med 40 %.
    • Tomatpure og fløde tilsættes og der smages til med salt og citronsaft.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu