Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Hummerene

  • Hummer, fersk 10.0 stk.

Pastadej

  • Durummel fintmalet 400.0 g
  • æg 4.0 stk.
  • rapsolie
  • Flage salt/havsalt

Raviolifyld

  • Salt, Havsalt 20.0 g
  • æg 2.0 stk.
  • Fløde eller flødealternativ 40.0 ml
  • Persille, hakket 100.0 g
  • Skalotteløg 100.0 g

Tomaterne

  • Olivenolie, Ekstra jomfru 100.0 ml
  • Tomater, hele 10.0 stk.
  • Salt, Havsalt

Saucen

  • Knorr Professional Skaldyrsfond 8 x 1L 2.0 l
  • Vand 1.0 l
  • Tomatpure, koncentreret 150.0 g
  • Smør, saltet 150.0 g
  • Citron 1.0 stk.
  • Fløde eller flødealternativ 250.0 ml

Tilberedning

  1. Hummerene

    • Hummerne koges i rigeligt vand i 7 min.
    • Kødet fra halerne fjernes.
    • Klokødet fjerne og halvdelen gemmes til stegning og de sidste til raviolifyld.
  2. Pastadej

    • Alle ingredienser blandes sammen til en dej.
    • Dejen filmes og stilles koldt i mindst en time.
  3. Raviolifyld

    • Kødet fra halvdelen af klørene køres sejt med salt.
    • Fløden tilsætes og derefter tilsættes et æg ad gangen.
    • Farsen tilsættes persille og løg.
    • Pasta dejen rulles ud og der lægges fyld på i ca en spsk størrelse.
    • Der smørres med æggehvider rundt om og der lægges et nyt lag pasta ovenpå.
    • De to plader pasta trykkes sammen rundt om fyldet og raviolierne stikkes ud.
    • Raviolien koges i let saltet vand i ca 5 min.
  4. Tomaterne

    • Tomaterne vendes i god olivenolie og drysses med salt.
    • Tomaterne bages i en forvarmey ovn ved 150 grader i 20 min.
  5. Saucen

    • Alle hummerskallerne ristes af i olie.
    • Knorr professional skaldyrsfond og vand tilsættes og der koges i 30 min på skallerne.
    • Fonden sigtes og fonden reduceres med 40 %.
    • Tomatpure og fløde tilsættes og der smages til med salt og citronsaft.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu