Ingredienser
Hummerene
-
Hummer, fersk 10.0 stk.
Pastadej
-
Durummel fintmalet 400.0 g
-
æg 4.0 stk.
-
rapsolie
-
Flage salt/havsalt
Raviolifyld
-
Salt, Havsalt 20.0 g
-
æg 2.0 stk.
-
Fløde eller flødealternativ 40.0 ml
-
Persille, hakket 100.0 g
-
Skalotteløg 100.0 g
Tomaterne
-
Olivenolie, Ekstra jomfru 100.0 ml
-
Tomater, hele 10.0 stk.
-
Salt, Havsalt
Saucen
-
Knorr Professional Skaldyrsfond 8 x 1L 2.0 l
-
Vand 1.0 l
-
Tomatpure, koncentreret 150.0 g
-
Smør, saltet 150.0 g
-
Citron 1.0 stk.
-
Fløde eller flødealternativ 250.0 ml
Tilberedning
-
Hummerene
- Hummerne koges i rigeligt vand i 7 min.
- Kødet fra halerne fjernes.
- Klokødet fjerne og halvdelen gemmes til stegning og de sidste til raviolifyld.
-
Pastadej
- Alle ingredienser blandes sammen til en dej.
- Dejen filmes og stilles koldt i mindst en time.
-
Raviolifyld
- Kødet fra halvdelen af klørene køres sejt med salt.
- Fløden tilsætes og derefter tilsættes et æg ad gangen.
- Farsen tilsættes persille og løg.
- Pasta dejen rulles ud og der lægges fyld på i ca en spsk størrelse.
- Der smørres med æggehvider rundt om og der lægges et nyt lag pasta ovenpå.
- De to plader pasta trykkes sammen rundt om fyldet og raviolierne stikkes ud.
- Raviolien koges i let saltet vand i ca 5 min.
-
Tomaterne
- Tomaterne vendes i god olivenolie og drysses med salt.
- Tomaterne bages i en forvarmey ovn ved 150 grader i 20 min.
-
Saucen
- Alle hummerskallerne ristes af i olie.
- Knorr professional skaldyrsfond og vand tilsættes og der koges i 30 min på skallerne.
- Fonden sigtes og fonden reduceres med 40 %.
- Tomatpure og fløde tilsættes og der smages til med salt og citronsaft.