Hurtig Nomince woknudler
Wok med sprøde grøntsager og vegansk fars – en enkel nudelret med asiatiske smagssættere såsom ingefær, sesamolie og sojasovs. Æggenudler kan let erstattes med risnudler!

Ingredienser
Hurtig Nomince woknudler
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€3014.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Sådan gør du
The Vegetarian Butcher NoMince, 2 kg
/g
400.0 g
0%
Æggenudler
/g
400.0 g
0%
Broccoli
/g
500.0 g
0%
Gulerod
/g
250.0 g
0%
Bønnespirer
/g
150.0 g
0%
Rapsolie
/ml
60.0 ml
0%
Hvidløg, hakket
/g
30.0 g
0%
Ingefær, frisk
/g
60.0 g
0%
Sukker
/g
2.0 g
0%
Peber, sort
/g
0.0 g
0%
Sesamolie
/ml
40.0 ml
0%
Soya Japansk
/g
100.0 g
0%
Limefrugter
/stk.
2.0 stk.
0%
Forårsløg, rå
/g
60.0 g
0%
Sriracha hot sauce
/g
0.0 g
0%
sesam ristet
/g
5.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Sådan gør du
-
The Vegetarian Butcher NoMince, 2 kg 400.0 g
-
Æggenudler 400.0 g
-
Broccoli 500.0 g
-
Gulerod 250.0 g
-
Bønnespirer 150.0 g
-
Rapsolie 60.0 ml
-
Hvidløg, hakket 30.0 g
-
Ingefær, frisk 60.0 g
-
Sukker 2.0 g
-
Peber, sort
-
Sesamolie 40.0 ml
-
Soya Japansk 100.0 g
-
Limefrugter 2.0 stk.
-
Forårsløg, rå 60.0 g
-
Sriracha hot sauce
-
sesam ristet 5.0 g
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Del broccolien i buketter, og skær gulerod og forårsløg i strimler.
- Hak hvidløg og ingefær fint. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække under låg, til de er let møre.
- Hæl vandet fra, og afkøl. Varm wokken eller stegepladen, til den er rygende varm. Tilsæt olie, brun hvidløg og ingefær hurtigt, tilsæt Vegetarian Butcher NoMince, og brun farsen.
- Tilsæt resten af olien og grøntsagerne, og steg i endnu et par minutter. Krydr med lidt sukker og salt.
- Tilsæt 30 ml vand, og dæk til med låg i 1 minut.
- Tilsæt sesamolie og sojasovs.
- Vend bønnespirerne og nudlerne deri.
- Serveres med fint strimlede forårsløg, Sriracha-sauce og limebåde.