Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Sådan gør du

  1. Sådan gør du

    • Del broccolien i buketter, og skær gulerod og forårsløg i strimler.
    • Hak hvidløg og ingefær fint. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække under låg, til de er let møre.
    • Hæl vandet fra, og afkøl. Varm wokken eller stegepladen, til den er rygende varm. Tilsæt olie, brun hvidløg og ingefær hurtigt, tilsæt Vegetarian Butcher NoMince, og brun farsen.
    • Tilsæt resten af olien og grøntsagerne, og steg i endnu et par minutter. Krydr med lidt sukker og salt.
    • Tilsæt 30 ml vand, og dæk til med låg i 1 minut.
    • Tilsæt sesamolie og sojasovs.
    • Vend bønnespirerne og nudlerne deri.
    • Serveres med fint strimlede forårsløg, Sriracha-sauce og limebåde.