Hurtig Nomince woknudler
Wok med sprøde grøntsager og vegansk fars – en enkel nudelret med asiatiske smagssættere såsom ingefær, sesamolie og sojasovs. Æggenudler kan let erstattes med risnudler!

Ingredienser
Sådan gør du
-
The Vegetarian Butcher NoMince, 2 kg 400.0 g
-
Æggenudler 400.0 g
-
Broccoli 500.0 g
-
Gulerod 250.0 g
-
Bønnespirer 150.0 g
-
Rapsolie 60.0 ml
-
Hvidløg, hakket 30.0 g
-
Ingefær, frisk 60.0 g
-
Sukker 2.0 g
-
Peber, sort
-
Sesamolie 40.0 ml
-
Soya Japansk 100.0 g
-
Limefrugter 2.0 stk.
-
Forårsløg, rå 60.0 g
-
Sriracha hot sauce
-
sesam ristet 5.0 g
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Del broccolien i buketter, og skær gulerod og forårsløg i strimler.
- Hak hvidløg og ingefær fint. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække under låg, til de er let møre.
- Hæl vandet fra, og afkøl. Varm wokken eller stegepladen, til den er rygende varm. Tilsæt olie, brun hvidløg og ingefær hurtigt, tilsæt Vegetarian Butcher NoMince, og brun farsen.
- Tilsæt resten af olien og grøntsagerne, og steg i endnu et par minutter. Krydr med lidt sukker og salt.
- Tilsæt 30 ml vand, og dæk til med låg i 1 minut.
- Tilsæt sesamolie og sojasovs.
- Vend bønnespirerne og nudlerne deri.
- Serveres med fint strimlede forårsløg, Sriracha-sauce og limebåde.