Menu

Ingredienser

+

Sådan gør du

Tilberedning

  1. Sådan gør du

    • Start med at blande soja, sesamolie, sukker og sesamfrø. Tilsæt kyllingelårene, og lad dem stå i køleskabet i cirka 2 timer. 
    • Sæt ovnen på 200 °C. Læg kyllingelårene på en bageplade, og steg dem i ovnen i cirka 45 minutter, indtil kernetemperaturen er på mindst 72 grader. 
    • Varm kyllingebouillonen op. Hak chili, ingefær og hvidløg fint. Tilsæt til bouillonen.
    • Lad det simre i cirka 20 minutter. Tilsæt soja, eddike, svampe og pak choi. Lad det koge i 2-3 minutter.
    • Skær kyllingen i skiver.
    • Fordel nudlerne i 10 store skåle. Hæld bouillonen over.
    • Top med et halvt æg, kyllingelår, forårsløg, bønnespirer og koriander.
  2. Tip!

    Hvis gæsterne er overfølsomme over for sesam, kan denne ingrediens udelades.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu