Japansk ramen med soja- og sesamstegte kyllingelår
Dette er en af mine efterårsfavoritter: en rig, smagfuld bouillon med krydret kylling, blødkogt æg, masser af grøntsager og sobanudler.

Ingredienser
Japansk ramen med soja- og sesamstegte kyllingelår
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Sådan gør du
Kyllingelår
/stk.
5.0 stk.
0%
Sesamolie
/ml
30.0 ml
0%
Sukker, rørsukker
/g
20.0 g
0%
Japansk soja
/ml
30.0 ml
0%
Sesam frø
/g
20.0 g
0%
Knorr Professional Kyllingefond, 1 L
/l
4.0 l
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Hvidløg
/stk.
3.0 stk.
0%
Chilipeber, rød
/stk.
2.0 stk.
0%
Ingefær
/g
100.0 g
0%
Sherry vineddike
/ml
75.0 ml
0%
Pak choi
/g
400.0 g
0%
svampe shitake
/g
300.0 g
0%
Salatløg
/g
200.0 g
0%
Bønnespirer
/g
300.0 g
0%
Æg
/stk.
5.0 stk.
0%
Koriander
/stk.
1.0 stk.
0%
Nudler
/kg
1.0 kg
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Sådan gør du
-
Kyllingelår 5.0 stk.
-
Sesamolie 30.0 ml
-
Sukker, rørsukker 20.0 g
-
Japansk soja 30.0 ml
-
Sesam frø 20.0 g
-
Hvidløg 3.0 stk.
-
Chilipeber, rød 2.0 stk.
-
Ingefær 100.0 g
-
Sherry vineddike 75.0 ml
-
Pak choi 400.0 g
-
svampe shitake 300.0 g
-
Salatløg 200.0 g
-
Bønnespirer 300.0 g
-
Æg 5.0 stk.
-
Koriander 1.0 stk.
-
Nudler 1.0 kg
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Start med at blande soja, sesamolie, sukker og sesamfrø. Tilsæt kyllingelårene, og lad dem stå i køleskabet i cirka 2 timer.
- Sæt ovnen på 200 °C. Læg kyllingelårene på en bageplade, og steg dem i ovnen i cirka 45 minutter, indtil kernetemperaturen er på mindst 72 grader.
- Varm kyllingebouillonen op. Hak chili, ingefær og hvidløg fint. Tilsæt til bouillonen.
- Lad det simre i cirka 20 minutter. Tilsæt soja, eddike, svampe og pak choi. Lad det koge i 2-3 minutter.
- Skær kyllingen i skiver.
- Fordel nudlerne i 10 store skåle. Hæld bouillonen over.
- Top med et halvt æg, kyllingelår, forårsløg, bønnespirer og koriander.
-
Tip!
Hvis gæsterne er overfølsomme over for sesam, kan denne ingrediens udelades.