Menu

Ingredienser

+

Jelly med det hele

  • Vand 1000.0 ml
  • Monin passionssirup 500.0 ml
  • Knorr Texture Gelatine 100.0 g
  • Bær friske
  • Mynte

Tilberedning

  1. Jelly med det hele

    • Sæt dine forme i køleskabet så de er kolde.
    • Rør vand og sirup sammen og kom Knorr textur i og rør det ud i siruppen.
    • Stil massen til side og lad skummet forsvinde og massen klar.
    • Tag de kolde forme ud og støb toppen af geleen og køl den til fast struktur.
    • Tag formen ud af køl og læg fyld på geleen, hæld gele på så fyldet næsten er dækket, køl igen.
    • Tag igen formen ud fra køl og fyld der op så fyldet er dækket og køl igen.
    • Lad geleen køle mindst 2 timer før servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu