Jelly med frugt
En 80`er spise med nye dimensioner, det er ren Stranger Things.

Ingredienser
Jelly med frugt
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Jelly med det hele
Vand
/ml
1000.0 ml
0%
Monin passionssirup
/ml
500.0 ml
0%
Knorr Texture Gelatine
/g
100.0 g
0%
Bær friske
/g
0.0 g
0%
Mynte
/g
0.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Jelly med det hele
-
Vand 1000.0 ml
-
Monin passionssirup 500.0 ml
-
Knorr Texture Gelatine 100.0 g
-
Bær friske
-
Mynte
Tilberedning
-
Jelly med det hele
- Sæt dine forme i køleskabet så de er kolde.
- Rør vand og sirup sammen og kom Knorr textur i og rør det ud i siruppen.
- Stil massen til side og lad skummet forsvinde og massen klar.
- Tag de kolde forme ud og støb toppen af geleen og køl den til fast struktur.
- Tag formen ud af køl og læg fyld på geleen, hæld gele på så fyldet næsten er dækket, køl igen.
- Tag igen formen ud fra køl og fyld der op så fyldet er dækket og køl igen.
- Lad geleen køle mindst 2 timer før servering.