Menu

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Tang crisp

  • Nori tang 50 g

Svampene

Kålen og anretningen

  1. Tang crisp

    • Udblød tangen i vand i ca. 15 min og tør den godt af med et klæde.
    • Fold tangen flere gange og skær den i tynde strimler
    • Dybsteg tangen i 180 grader varm olie og læg den på fedtsugende papir
  2. Svampene

    • Brun løg, hvidløg og svampe af i smør og Milda 100%
    • Kom fiskesauce og Soya på og kog igennem.
  3. Kålen og anretningen

    • Brun den skyllet og kvartet spidskål godt på alle sider
    • Bag kålen i ca. 10 min på 160 gr og afkøl den helt.
    • Bland panko raspen med sesam.
    • Vend kålen i æggemassen og paner den i raspen med sesam.
    • Dybsteg kålen til den er gylden og sprød og læg den på fedt sugende papir.
    • Anret den sprøde kål med svampene og top den med tang crisp og seam