Klæbrig chokoladekage med luftig mokkatopping
Chokolade- og kaffeelskerens drøm. De er nemme at røre sammen og hurtige at bage. Her topper vi kagen med Carte DÓr Professional Chokolademousse og et strejf af espresso. Nem, god og dekadent.

Ingredienser
Klæbrig chokoladekage med luftig mokkatopping
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€16.8
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Fremgangsmåde
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
/g
150.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sukker, stødt melis
/g
135.0 g
0%
Muskvadosukker, lyst
/g
135.0 g
0%
Æg
/stk.
1.0 stk.
0%
Stærk kaffe, kold
/ml
50.0 ml
0%
Kakaopulver
/g
50.0 g
0%
Hvedemel
/g
100.0 g
0%
Vaniljesukker
/g
10.0 g
0%
salt
/g
2.0 g
0%
Mokka- og chokoladetopping
Carte d´Or Chokolademousse 1 x 1,6 kg / 1 x 12 l
/g
120.0 g
0%
Sødmælk
/dl
1.5 dl
0%
Fløde
/dl
1.5 dl
0%
Espresso Nescafé
/g
3.0 g
0%
Dekoration
Flormelis
/g
0.0 g
0%
Salt, Maldon
/kg
0.0 kg
0%
Chokolade, mørk hakket
/kg
0.0 kg
0%
Carte d´Or Chokolade Topping 1 kg
/ml
0.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Fremgangsmåde
-
Sukker, stødt melis 135.0 g
-
Muskvadosukker, lyst 135.0 g
-
Æg 1.0 stk.
-
Stærk kaffe, kold 50.0 ml
-
Kakaopulver 50.0 g
-
Hvedemel 100.0 g
-
Vaniljesukker 10.0 g
-
salt 2.0 g
Mokka- og chokoladetopping
-
Carte d´Or Chokolademousse 1 x 1,6 kg / 1 x 12 l 120.0 g
-
Sødmælk 1.5 dl
-
Fløde 1.5 dl
-
Espresso Nescafé 3.0 g
Dekoration
-
Flormelis
-
Salt, Maldon
-
Chokolade, mørk hakket
Tilberedning
-
Fremgangsmåde
- Bland HELLMANN`S ægte Mayonnaise med kold kaffe, æg og sukker. Bland mel, kakao, vaniljesukker og salt hver for sig og rør det godt sammen med mayonnaise og æg.
- Kom dejen i en smurt og melet kageform (24 cm) og bag den i en forvarmet ovn ved 175 grader i 21 minutter og lad den afkøle.
-
Mokka- og chokoladetopping
- Bland mælk og fløde med kaffepulver og Carte DÓr Professional Chokolademousse-pulver. Pisk ved lav hastighed i 2 minutter og derefter ved fuld hastighed indtil moussen er luftig og fast.
-
Dekoration
- Top kagen med moussen, og pynt med Carte D’Or chokoladtopping, flormelis, havsalt og hakket mørk chokolade.