Menu

Ingredienser

+

Fremgangsmåde

Mokka- og chokoladetopping

  • Carte d´Or Chokolademousse 1 x 1,6 kg / 1 x 12 l 120.0 g
  • Sødmælk 1.5 dl
  • Fløde 1.5 dl
  • Espresso Nescafé 3.0 g

Dekoration

Tilberedning

  1. Fremgangsmåde

    • Bland HELLMANN`S ægte Mayonnaise med kold kaffe, æg og sukker. Bland mel, kakao, vaniljesukker og salt hver for sig og rør det godt sammen med mayonnaise og æg.
    • Kom dejen i en smurt og melet kageform (24 cm) og bag den i en forvarmet ovn ved 175 grader i 21 minutter og lad den afkøle.
  2. Mokka- og chokoladetopping

    • Bland mælk og fløde med kaffepulver og Carte DÓr Professional Chokolademousse-pulver. Pisk ved lav hastighed i 2 minutter og derefter ved fuld hastighed indtil moussen er luftig og fast.
  3. Dekoration

    • Top kagen med moussen, og pynt med Carte D’Or chokoladtopping, flormelis, havsalt og hakket mørk chokolade.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu