Ingredienser
Klar asiatisk suppe med sprøde grøntsager og nudler
-
ingefær, revet 45.0 g
-
Hvidløg, hakket 30.0 g
-
Citrongræs, tynde skiver 60.0 g
-
Phase Rapsolie 10 l 0.5 dl
-
Vand 3.0 l
-
Hvidkål, strimlet 300.0 g
-
Tofu, i tern 250.0 g
-
Grønne sojabønner, frosne 400.0 g
-
Svampe, blandede 300.0 g
-
Forårsløg, rå 100.0 g
-
Sesam frø 20.0 g
-
lime, rå 2.0 stk.
Tilberedning
-
Klar asiatisk suppe med sprøde grøntsager og nudler
- Kog Knorr Asian Nudler separat i letsaltet vand i 14 minutter.
- Sautér hvidløg, ingefær og knust citrongræs i rapsolie i en gryde. Deglacer gryden med vand og Knorr Grøntsagsfond, kog suppen op og lad den simre i 5 minutter. Smag til med 3g salt og lad den trække i 15 minutter.
- Brun svampene i rapsolie.
- Fordel Knorr Asian Nudler, bønner, strimlet kål, stegte svampe og hakket tofu i skåle. Hæld den klare suppe over grøntsagerne og nudlerne.
-
Servering
- Pynt suppen med snittede forårsløg, urter, ristede sesamfrø og limefilet.