Ingredienser
Til suppen
-
Rapsolie 30.0 g
-
Knorr Korma krydderipasta 120.0 g
-
Kokosmælk 800.0 g
-
Vand 3.0 l
-
Chili, knivspids 1.0 g
-
Citronsaft 10.0 ml
-
Linser, røde 300.0 g
-
Salt 10.0 g
-
Gulerødder 1.0 kg
-
Løg, hakket 200.0 g
Til servering
-
Koriander, frisk 10.0 g
-
Kogte Ris Eller Naanbrød
Tilberedning
-
Til suppen
- Sauter løgene bløde i rapsolie, uden at løgene tager farve.
- Tilsæt Knorr Indisk Korma pasta, chili og steg videre i et par minutter.
- Tilsæt de revne gulerødder, linser, kokosmælk, vand og Knorr flydende koncentreret kyllingefond.
- Lad simre, indtil linserne er bløde (ca. 15 minutter) under låg.
- Bland suppen til den er jævn, og smag til med salt
og citron.
-
Til servering
Server suppen med frisk koriander,
kogte ris og Naanbrød.