+

Kyllingekødboller med thailandsk panangsauce

  1. Kyllingekødboller med thailandsk panangsauce

    Metodik

    1. Kyllingekødboller
    Bland farsen med Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og karrypasta, citronskal, æg, farin, løgpulver, salt og peber. Rul kugler af farsen.

    Panangsauce
    2. Sauter løgene i Milda Flydende Stege 80%. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og steg videre i nogle minutter.

    3. Tilsæt vand, Knorr Koncentreret Kyllingfond, kokosmælk, citrongræs, sukker, fiskesauce, limeblade, karrypasta og limesaft.

    4. Lad det komme i kog og simre i ca. 10 minutter. Hæld saucen gennem en si.

    5. Bring saucen i kog, læg kyllingekødbollerne i, og lad dem småkoge i panangsaucen, til de er gennemkogte.

+