+

Kyllingekødboller

Panangsauce

  1. Kyllingekødboller

    • Bland farsen med Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og karrypasta, citronskal, æg, farin, løgpulver, salt og peber. Rul kugler af farsen.
  2. Panangsauce

    • Sauter løgene i Milda Flydende Stege 80%. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og steg videre i nogle minutter.¨
    • Tilsæt vand, Knorr Koncentreret Kyllingfond, kokosmælk, citrongræs, sukker, fiskesauce, limeblade, karrypasta og limesaft.
    • Lad det komme i kog og simre i ca. 10 minutter. Hæld saucen gennem en si.
    • Bring saucen i kog, læg kyllingekødbollerne i, og lad dem småkoge i panangsaucen, til de er gennemkogte.
+