Ingredienser
Hampefrø
-
Hampefrø
Pocheret æg
-
Vand 1000.0 ml
-
Lager eddike uden farve 50.0 g
-
æg 20.0 stk.
Cremen og anretning
-
Knorr Professionel Kyllingefond, 8 x 1 liter 500.0 ml
-
Spinat, baby, hele blade, frisk 150.0 g
-
Brøndkarse 100.0 g
-
Ærter, grønne 700.0 g
-
Salt og peber
-
Shisourter
Tilberedning
-
Hampefrø
- Rist hampe frøene i lidt Milda 100 % flydende stege og drys med salt, læg dem på et stykke papir.
-
Pocheret æg
- Kom vandet i en gryde sammen med eddiken og varm vandet op til det er næsten er kogende.
- Slå et æg ud i en kop ad gangen og kom ægget ned i den varme væske, ryst gryden let så hviden samler sig om blommen, lad ægget pocherer i ca. 3 min.
- Tag ægget op og kom det i saltet koldt vand.
-
Cremen og anretning
- Kom fonder, Deep smoke og fløde i en gryde og kog det op.
- Kom spinat, brødkarse og ærter i en blender, tilsæt den varme væske og blend masse lind og fin.
- Smag massen til med salt og peber.
- Anret de pocheret æg på den lune creme og drys med de saltet hampfrø og urter.