Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

  1. Hampefrø

    • Rist hampe frøene i lidt Milda 100 % flydende stege og drys med salt, læg dem på et stykke papir.
  2. Pocheret æg

    • Kom vandet i en gryde sammen med eddiken og varm vandet op til det er næsten er kogende.
    • Slå et æg ud i en kop ad gangen og kom ægget ned i den varme væske, ryst gryden let så hviden samler sig om blommen, lad ægget pocherer i ca. 3 min.
    • Tag ægget op og kom det i saltet koldt vand.
  3. Cremen og anretning

    • Kom fonder, Deep smoke og fløde i en gryde og kog det op.
    • Kom spinat, brødkarse og ærter i en blender, tilsæt den varme væske og blend masse lind og fin.
    • Smag massen til med salt og peber.
    • Anret de pocheret æg på den lune creme og drys med de saltet hampfrø og urter.