Menu

Ingredienser

+

Tikka Masala Curry

Syltede grøntsager

  • Lager eddike uden farve 150.0 g
  • Sukker 270.0 g
  • sennepsfrø 5.0 g
  • Nelliker hele 3.0 stk.
  • peberkorn hele sorte 10.0 stk.
  • Løg i skiver 150.0 g
  • Agurk, tynde skiver 150.0 g
  • Blomkål, buketter 150.0 g
  • Vand 450.0 ml

Til servering

  • Tikka Masala pasta

Gulerødder, kartofler og linser er de vigtigste ingredienser i denne indiske karry, her serveret med en nordisk sursød marinering sammen med naanbrød.

...

Tilberedning

  1. Tikka Masala Curry

    • Sautér løgene bløde.
    • Tilsæt Knorr hvidløgspuré og Tikka Masala-pasta, spidskommen, koriander og kardemomme og brun i nogle minutter.
    • Tilsæt linser, vand, salt, laurbærblade og Knorr Tomatino, bring det hele i kog, og lad det simre langsomt i 5 minutter.
    • Tilsæt gulerødder og kartofler og lad det simre, indtil linserne er let bløde, ca 10-15 minutter.
    • Vend de kogte, skyllede kikærter i, varm karrypastaen igennem, og smag til med salt, hvis det er nødvendigt.
    • Gryderetten kan sagtens laves dagen før, tilsæt blot 100 ml vand og kokosmælk ved opvarmning.
  2. Syltede grøntsager

    • Kogeddike med vand, sukker og krydderier, og lad det afkøle.
    • Del blomkålen i buketter, skræl agurk og rødløg, og skær dem i skiver.
    • Vend den kølige lage over grøntsagerne, luk tæt, og stil dem i køleskabet natten over.
  3. Til servering

    • Serveres med syltede grøntsager, frisk mynte og/eller koriander eller naanbrød. Curryen og tilbehøret er desuden godt som fyld til fladbrød eller pita.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu