+

Tikka Masala Curry

Syltede grøntsager

  • Lager eddike uden farve 150 g
  • Sukker 270 g
  • sennepsfrø 5 g
  • Nelliker hele 3 stk.
  • peberkorn hele sorte 10 stk.
  • Løg i skiver 150 g
  • Agurk, tynde skiver 150 g
  • Blomkål, buketter 150 g
  • Vand 450 ml
  1. Tikka Masala Curry

    • Sautér løgene bløde.
    • Tilsæt Knorr hvidløgspuré og Tikka Masala-pasta, spidskommen, koriander og kardemomme og brun i nogle minutter.
    • Tilsæt linser, vand, salt, laurbærblade og Knorr Tomatino, bring det hele i kog, og lad det simre langsomt i 5 minutter.
    • Tilsæt gulerødder og kartofler og lad det simre, indtil linserne er let bløde, ca 10-15 minutter.
    • Vend de kogte, skyllede kikærter i, varm karrypastaen igennem, og smag til med salt, hvis det er nødvendigt.

    Gryderetten kan sagtens laves dagen før, tilsæt blot 100 ml vand og kokosmælk ved opvarmning.

  2. Syltede grøntsager

    • Kogeddike med vand, sukker og krydderier, og lad det afkøle.
    • Del blomkålen i buketter, skræl agurk og rødløg, og skær dem i skiver.
    • Vend den kølige lage over grøntsagerne, luk tæt, og stil dem i køleskabet natten over.
  3. Til servering

    • Serveres med syltede grøntsager, frisk mynte og/eller koriander eller naanbrød. Curryen og tilbehøret er desuden godt som fyld til fladbrød eller pita.
+