Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Metodik

  • Pastinak 1000.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 10.0 ml
  • Knorr Professional Intense Flavours, Citrus Fresh 400 ml 5.0 ml
  • Spinat, baby, hele blade, frisk 300.0 g
  • Kikærter udblødte 200.0 g
  • Phase Vegetabilsk Fritureolie 10 l 25.0 ml
  • sesam ristet 20.0 g
  • Shisourter 100.0 g
  • Olivenolie 30.0 ml
  • Salt og peber 10.0 g
  1. Metodik

    • Skær pastinakkerne i skiver af ca. 2 cm tykkelse (evt. på langs).
    • Vend pastinakkerne i lidt olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen til de er møre, men stadig har bid.
    • Hak kikærterne groft og friter dem i olie til de er sprøde. Krydder dem med salt og ristet sesam.
    • Vend babyspinaten med lidt olie og Intense Flavours, Citrus Fresh.
    • Pensl pastinakkerne med et tyndt lag Intense Flavours, Roast Umami og anret dem ovenpå den marinerede salat. Top dem med de sprøde kikærter og sesam, og slut af med shisourter og friskkværnet peber.