+

Luftig fløderand med friske hindbær og hasselnød

  1. Luftig fløderand med friske hindbær og hasselnød

    • Læg husblasbladene et efter et i en stor skål med koldt vand. Lad dem ligge i vandet i 10 minutter.
    • Letpisk Knorr Piske 30% og flormelis til en let luftig konsistens.
    • Marinér hindbærrene i akaciehonning og citronsaft. Vend hindbærerne forsigtigt i den letpiskede flødeblanding sammen med de ristede og afkølede hasselnødder.
    • Kom den udblødte husblas i en tykbundet gryde og varm den forsigtigt op til den er smeltet, den må ikke koge.
    • Vend til sidst den smeltede husblas i cremen gennem en sigte og hæld massen i en randform, og bank den let ned i bordet, så indholdet falder pænt i formen. Sæt den på køl i 4-6 timer.
    • Vend fløderanden ud på et fad og servér den med hindbærcoulis eller friske bær.
+