Mango- og rødløgschutney
Mangoen er nationalfrugten i Indien, Pakistan og Filippinerne og nationaltræet i Bangladesh. Mango har en stor plads i religionen og var ophøjet til en kejserlig frugt. Kejser Akbar af Mughal siges at have plantet en mango plantage med 100.000 træer i Darbhanga i det østlige Indien i 1556 som et bevis på hans magt og rigdom. I hinduismen er den modne mango ofte holdt af Lord Ganesha. Mango blomster bruges også i tilbedelsen af gudinden Saraswati.

Ingredienser
Mango- og rødløgschutney
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Forberedelse
Dressing


Ingredient name
Forberedelse
-
Mangofrugt 1000.0 g
-
Rødløg, fine skiver 300.0 g
-
Chilipeber, rød 50.0 g
-
Persille, bredbladet 150.0 g
Dressing
-
Olivenolie 5.0 ml
-
Peber, frisk kværnet
Tilberedning
-
Forberedelse
- Mangoerne skrælles og skæres i strimler.
- Løgene skrælles og skæres i strimler.
- Chilien skæres i tynde ringe.
- Persillen skylles og plukkes groft.
-
Dressing
- Hellmann’s Passion Fruit piskes med olien, Knorr Umami og sort knust peber.
-
Anretning og servering
- Alle ingredienser blandes forsigtigt og anrettes.
- Salaten egner sig fantastisk til fisk, skaldyr og fjerkræ.