+

Forberedelse

Sautering

  1. Forberedelse

    Vand, kokosmælk, Knorr Hønsebouillon, Knorr Koncentreret Grøntsagsfond, Knorr Koncentreret Kyllingfond piskes sammen og varmes op uden at koge.

    Alle grønsager renses og skæres i passende størrelse dog anbefales det at skære de søde kartofler i lidt mindre stykker.
  2. Sautering

    De søde kartofler sauteres først da de har en lille smule længere tilberednings tid og derefter sauteres resten af grønsagerne sammen med.

    Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg og sautér yderlige i 1 min.

    Garam masala tilsættes og der sauteres hurtigt så masalaen ikke brænder.

    Væden hældes på grønsagerne og spidskommen tilsættes, retten simre ca. 10 min eller til grønsagerne er møre.
  3. Servering

    Serveres med ris og eller brød.
+