Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Forberedelse

  • Vand 1000.0 ml
  • Kokosmælk 1000.0 ml
  • Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L 25.0 g
  • Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L 20.0 ml
  • kartofler, søde 250.0 g
  • Peberfrugter, blandede 250.0 g
  • Løg i tern 250.0 g
  • Bønner, grønne 250.0 g
  • Svampe, blandede 250.0 g
  • Aubergine 250.0 g
  • Gulerod, skiver 200.0 g
  • Squash, tern 200.0 g
  • Chilipeber, rød 100.0 g

Sautering

  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 40.0 g
  • Garam marsala 60.0 g
  • Spidskommen, stødt 5.0 g
  1. Forberedelse

    • Vand, kokosmælk, Knorr Hønsebouillon, Knorr Koncentreret Grøntsagsfond, Knorr Koncentreret Kyllingfond piskes sammen og varmes op uden at koge.
    • Alle grønsager renses og skæres i passende størrelse dog anbefales det at skære de søde kartofler i lidt mindre stykker.
  2. Sautering

    • De søde kartofler sauteres først da de har en lille smule længere tilberednings tid og derefter sauteres resten af grønsagerne sammen med.
    • Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg og sautér yderlige i 1 min.
    • Garam masala tilsættes og der sauteres hurtigt så masalaen ikke brænder.
    • Væden hældes på grønsagerne og spidskommen tilsættes, retten simre ca. 10 min eller til grønsagerne er møre.
  3. Servering

    • Serveres med ris og eller brød.