Menu

Ingredienser

+

Forberedelse

Sautering

Tilberedning

  1. Forberedelse

    • Vand, kokosmælk, Knorr Hønsebouillon, Knorr Koncentreret Grøntsagsfond, Knorr Koncentreret Kyllingfond piskes sammen og varmes op uden at koge.
    • Alle grønsager renses og skæres i passende størrelse dog anbefales det at skære de søde kartofler i lidt mindre stykker.
  2. Sautering

    • De søde kartofler sauteres først da de har en lille smule længere tilberednings tid og derefter sauteres resten af grønsagerne sammen med.
    • Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg og sautér yderlige i 1 min.
    • Garam masala tilsættes og der sauteres hurtigt så masalaen ikke brænder.
    • Væden hældes på grønsagerne og spidskommen tilsættes, retten simre ca. 10 min eller til grønsagerne er møre.
  3. Servering

    • Serveres med ris og eller brød.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu