Mchuzi wa biringanya-grønsags masala
Masala er hindi og betyder krydderier. Der er mange former for masala, hver region og hver kok har sin egen masala. Masala indeholder ofte paprika, koriander, mynte, hvidløg, ingefær og gurkemeje. På Swahili kalder man aubergine karry for Mchuzi wa Biringanya.

Ingredienser
Mchuzi wa biringanya-grønsags masala
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Forberedelse


Sautering

Ingredient name
Forberedelse
-
Vand 1000.0 ml
-
Kokosmælk 1000.0 ml
-
kartofler, søde 250.0 g
-
Peberfrugter, blandede 250.0 g
-
Løg i tern 250.0 g
-
Bønner, grønne 250.0 g
-
Svampe, blandede 250.0 g
-
Aubergine 250.0 g
-
Gulerod, skiver 200.0 g
-
Squash, tern 200.0 g
-
Chilipeber, rød 100.0 g
Sautering
-
Garam marsala 60.0 g
-
Spidskommen, stødt 5.0 g
Tilberedning
-
Forberedelse
- Vand, kokosmælk, Knorr Hønsebouillon, Knorr Koncentreret Grøntsagsfond, Knorr Koncentreret Kyllingfond piskes sammen og varmes op uden at koge.
- Alle grønsager renses og skæres i passende størrelse dog anbefales det at skære de søde kartofler i lidt mindre stykker.
-
Sautering
- De søde kartofler sauteres først da de har en lille smule længere tilberednings tid og derefter sauteres resten af grønsagerne sammen med.
- Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg og sautér yderlige i 1 min.
- Garam masala tilsættes og der sauteres hurtigt så masalaen ikke brænder.
- Væden hældes på grønsagerne og spidskommen tilsættes, retten simre ca. 10 min eller til grønsagerne er møre.
-
Servering
- Serveres med ris og eller brød.