+

Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

Nudelsalat

Sojamayonnaise

Servering

  • lime, rå 2 stk.
  • Koriander, frisk, hakket 20 g
  • Sesam frø 15 g
  1. Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

    • Varm ovnen til 100°.
    • Læg laksen på en smurt bageplade Blend miso, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og limeblade. Tilsæt vand, så du opnår en cremet konsistens, og dæk oversiden af laksen med misoblandingen.
    • Bag laksen i ovnen til en indre temperatur på 49°.
  2. Nudelsalat

    • Læg nudlerne i blød i varmt vand i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra.
    • Rør olie, Knorr Professional Krydderipuré hvidløg, Hellmann’s Sesame Soy og salt sammen. Vend nudlerne med løg, bønner og dressing.
  3. Sojamayonnaise

    • Rør Hellman’s Real Mayonnaise, soja og eddike sammen.
  4. Servering

    • Anret laksen og pynt med lime, koriander og sesam. Server med nudelsalaten og sojamayonnaisen.
+