Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

Nudelsalat

Sojamayonnaise

Servering

  • lime, rå 2.0 stk.
  • Koriander, frisk, hakket 20.0 g
  • Sesam frø 15.0 g

Tilberedning

  1. Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

    • Varm ovnen til 100°.
    • Læg laksen på en smurt bageplade Blend miso, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og limeblade. Tilsæt vand, så du opnår en cremet konsistens, og dæk oversiden af laksen med misoblandingen.
    • Bag laksen i ovnen til en indre temperatur på 49°.
  2. Nudelsalat

    • Læg nudlerne i blød i varmt vand i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra.
    • Rør olie, Knorr Professional Krydderipuré hvidløg, Hellmann’s Sesame Soy og salt sammen. Vend nudlerne med løg, bønner og dressing.
  3. Sojamayonnaise

    • Rør Hellman’s Real Mayonnaise, soja og eddike sammen.
  4. Servering

    • Anret laksen og pynt med lime, koriander og sesam. Server med nudelsalaten og sojamayonnaisen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu