Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
Miso fremstilles af gærede sojobønner og anvendes normalt i dashi, japansk bouillon, og i misosuppe.Her har vi i stedet anvendt den som tilbehør til laks. Til laksen serveres en lun nudelsalat samt en cremet soyamayonnaise

Ingredienser
Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1.63
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
Laksefilet, uden ben og skind
/g
1300.0 g
0%
Miso
/g
400.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
limeblade
/g
2.0 g
0%
Vand
/ml
150.0 ml
0%
Nudelsalat
Nudler glas
/g
400.0 g
0%
rapsolie
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Hellmann´s Sesam Soy Vinaigrette 1 l
/ml
200.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Salt
/g
6.0 g
0%
salatløg
/g
330.0 g
0%
Grønne sojabønner, frosne
/g
400.0 g
0%
Sojamayonnaise
Hellmann's Real Mayonnaise 10 kg
/g
400.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø: Nej
Soya Japansk
/g
12.0 g
0%
Hvidvinseddike
/ml
4.0 ml
0%
Servering
lime, rå
/stk.
2.0 stk.
0%
Koriander, frisk, hakket
/g
20.0 g
0%
Sesam frø
/g
15.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
-
Laksefilet, uden ben og skind 1300.0 g
-
Miso 400.0 g
-
limeblade 2.0 g
-
Vand 150.0 ml
Nudelsalat
-
Nudler glas 400.0 g
-
rapsolie 100.0 ml
-
Salt 6.0 g
-
salatløg 330.0 g
-
Grønne sojabønner, frosne 400.0 g
Sojamayonnaise
-
Soya Japansk 12.0 g
-
Hvidvinseddike 4.0 ml
Servering
-
lime, rå 2.0 stk.
-
Koriander, frisk, hakket 20.0 g
-
Sesam frø 15.0 g
Tilberedning
-
Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
- Varm ovnen til 100°.
- Læg laksen på en smurt bageplade Blend miso, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og limeblade. Tilsæt vand, så du opnår en cremet konsistens, og dæk oversiden af laksen med misoblandingen.
- Bag laksen i ovnen til en indre temperatur på 49°.
-
Nudelsalat
- Læg nudlerne i blød i varmt vand i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra.
- Rør olie, Knorr Professional Krydderipuré hvidløg, Hellmann’s Sesame Soy og salt sammen. Vend nudlerne med løg, bønner og dressing.
-
Sojamayonnaise
- Rør Hellman’s Real Mayonnaise, soja og eddike sammen.
-
Servering
- Anret laksen og pynt med lime, koriander og sesam. Server med nudelsalaten og sojamayonnaisen.