Ingredienser
Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
-
Laksefilet, uden ben og skind 1300.0 g
-
Miso 400.0 g
-
limeblade 2.0 g
-
Vand 150.0 ml
Nudelsalat
-
Nudler glas 400.0 g
-
rapsolie 100.0 ml
-
Salt 6.0 g
-
salatløg 330.0 g
-
Grønne sojabønner, frosne 400.0 g
Sojamayonnaise
-
Soya Japansk 12.0 g
-
Hvidvinseddike 4.0 ml
Servering
-
lime, rå 2.0 stk.
-
Koriander, frisk, hakket 20.0 g
-
Sesam frø 15.0 g
Tilberedning
-
Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
- Varm ovnen til 100°.
- Læg laksen på en smurt bageplade Blend miso, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og limeblade. Tilsæt vand, så du opnår en cremet konsistens, og dæk oversiden af laksen med misoblandingen.
- Bag laksen i ovnen til en indre temperatur på 49°.
-
Nudelsalat
- Læg nudlerne i blød i varmt vand i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra.
- Rør olie, Knorr Professional Krydderipuré hvidløg, Hellmann’s Sesame Soy og salt sammen. Vend nudlerne med løg, bønner og dressing.
-
Sojamayonnaise
- Rør Hellman’s Real Mayonnaise, soja og eddike sammen.
-
Servering
- Anret laksen og pynt med lime, koriander og sesam. Server med nudelsalaten og sojamayonnaisen.