NoChicken i asparges
Når den klassiske høns i asparges skal gøres vegansk, men stadig smage som mormor lavede den, så prøv at erstatte kyllingen med NoChicken Chunks. Server med kartofler eller brug evt. wonton-dej i stedet for tarteletter.

Ingredienser
NoChicken i asparges
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metodik
Vand
/ml
800.0 ml
0%
Knorr Grønsagsbouillon, pasta 1 kg / 40 L
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
500 Ml Aspargesvand
/
0.0
0%
Madlavningsfløde 15%
/ml
200.0 ml
0%
Maizena Tapioka stivelse (frugtjævner) 2kg
/g
55.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Rapsolie
/ml
30.0 ml
0%
Aspargessnitter, drænede
/g
400.0 g
0%
The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks, 1,75 kg
/g
450.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Salt Og Peber
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metodik
-
Vand 800.0 ml
-
500 Ml Aspargesvand
-
Madlavningsfløde 15% 200.0 ml
-
Rapsolie 30.0 ml
-
Aspargessnitter, drænede 400.0 g
-
Salt Og Peber
Tilberedning
-
Metodik
- Kog 600 ml vand, aspargesvand, fløde op med bouillonpasta.
- Bland 200 ml vand med tapiokaen og jævn aspargessauces. Kog den igennem i ca. 5 min.
- Pluk NoChicken Chunks i mindre stykker.
- Kom olie på en pande og brun NoChicken Chunks let.
- Bland de drænede aspargessnitter og NoChicken Chunks ned i sauces og smag til med salt og peber.
- Serveres med nye kartofler eller i lune tarteletter.