1. Nudlerne

     

    • Skær glaskålen I lange strimler på en grøntsags multi slicer (Spaghetti format)
    • Kog vandet op med hønsebouillon – og kog den slicede kål i bouillonen i ca. 2 min. Tag den op og køl af.
  2. Suppen

    • Tilsæt chili og limeblade til bouillonen og lad den trække.
  3. Wontons og fyld

     

    • Tag resterne der er til overs fra glaskålen og kog den mør i vand.
    • Blend den sammen med spinat, 2 æg, rasp, persille, koriander, purløg, Knorr Professional Intense Flavours Miso Umami og Citrus Fresh – blendes til en lind pesto. Smag evt. til med lidt salt og peber.
    • 'Læg lidt af pestoen på won ton pladerne og pensl med det sidste æg, fold dem over og luk sammen. Kog dem i bouillonen.
    • Læg glaskålen i og lun op og server de kogte glaskål nudler med urte wonton og den kogende bouillon.
+