Okonomiyaki er en slags japansk omelet med hvidkål og andre varierende ingredienser. Den tilberedes ofte på en type teppanyaki. Den originale omeletmasse er baseret på mel, revet kartoffel, vand eller dashi (japanske bouillon), æg og strimlet hvidkål. Okonomiyaki spises oftest med en eller flere af følgende garneringer: Stegt glaceret kød, tynde spåner af tørret fisk, mayonnaise og ingefær. Okonomiyaki associeres ofte med Hiroshima, hvor den menes at have sin oprindelse.

Ingredienser
Okonomiyaki
-
æg 10.0 stk.
-
Hvedemel 200.0 g
-
Kartoffel revet 300.0 g
-
spidskål, strimlet 300.0 g
-
Løg, forårsløg, skåret på skrå 100.0 g
-
Knorr Sambal Manis 1 l 30.0 ml
Spareribs
-
Knorr Pang Gang 1 l 2.0 ml
-
Brun farin 25.0 g
-
Spareribs 500.0 g
Mayonnaise
-
Limesaft 50.0 ml
-
Limeskal, rå
Tilberedning
-
Okonomiyaki
- Rør æg, hvedemel og Milda Flydende Stege 100% til en glat masse.
- Tilsæt kartoffel, spidskål, forårsløg, Knorr Kyllingfond, Knorr Professional Krydderpasta Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær samt Knorr Sambal Manis.
- Steg massen gylden på en pande og bag den færdig i ovnen.
-
Spareribs
- Bland Knorr Pang Gang med brun farin og mariner de kogte spareribs og glacér dem i ovnen.
-
Mayonnaise
- Rør Hellmann’s Real Mayonnaise med limesaft og limeskal.
-
Servering
- Server dem varme sprøde omelet med de glaserede spareribs og med lime mayonnaise ved ved siden af.
- Garnér med forårsløgstoppe og gerne frisk purløg.