Oksemørbrad med rødbeder
Knorr Professional Oksefond udviklet i samarbejde med det danske kokkelandshold. Braiseret oksebryst med kartoffelmos og rødbeder skaber en perfekt harmoni af syre, sødme og salt.

Ingredienser
Oksemørbrad med rødbeder
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Oksemørbrad
Oksemørbrad, skåret i portioner
/g
2000.0 g
0%
Rødbeder
rødbede
/g
1500.0 g
0%
Saucen
Smør, saltet
/g
20.0 g
0%
Skalotteløg
/g
50.0 g
0%
Honning, akacie
/g
50.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/ml
500.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Knorr Professional Oksefond 8 x 1L
/l
2.0 l
0%
Knorr Professional Kyllingefond 8 x 1L
/l
1.0 l
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Oksemørbrad
-
Oksemørbrad, skåret i portioner 2000.0 g
Rødbeder
-
rødbede 1500.0 g
Saucen
-
Smør, saltet 20.0 g
-
Skalotteløg 50.0 g
-
Honning, akacie 50.0 g
-
Knorr Professional Oksefond 8 x 1L 2.0 l
-
Knorr Professional Kyllingefond 8 x 1L 1.0 l
Tilberedning
-
Oksemørbrad
- Oksemørbraden skæres i 200 grams stykker og brunes på panden.
- Kødet sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader i 8 min.
- Lad kødet hvile i 10 min inden det skæres.
-
Rødbeder
-
Rødbederne kommes i en gryde med vand og salt og koges møre.
-
Skindes fjernes og rødbeden skæres i 2 mmtykke skiver.
-
Rødbederne lægges i tag lag 2 gange og udstikkes derefter i kødets diameter.
- Ved servering varmes de udstukket rødbeder i en plastik beholder i ovnen med lidt vand ved 80 grader.
-
-
Saucen
- Skalotteløgene snitte og steges i smørret til de er gyldne.
- Honingen tilsættes og den karameliseres.
- Æbleeddiken hældes på og den reduceres næsten helt ind .
- Knorr okse og Knorr kylling fond tilsættes og reduceres til næsten halvdelen.
- Saucen piskes med smør og smages til med citronsaft og salt.
- Der kanved servering tilsættes løg,hvidløg og purløg.