Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Metodik

  • Tomat 450.0 g
  • Peberfrugt, gul 100.0 g
  • Majs 200.0 g
  • Skalotteløg 30.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 10.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 5.0 g
  • Sherry vineddike 30.0 ml
  • Olivenolie 75.0 ml
  • Citronsaft 20.0 ml
  • Salt 5.0 g
  • Knorr Texture Gelatine 30.0 g
  • Vand 100.0 ml
  1. Metodik

    • Hak tomat, peberfrugt og løg i tern. Bland med eddike, citron, olivenolie, salt, Røget chili og hvidløgspuré. Mariner i 15 minutter.
    • Læg grøntsager, marinade og majs i en mixer og blend til en glat suppe.
    • Varm 100 ml vand op opløs Knorr Texture heri. Bland det med suppen og fordel i passende glas.
    • Afkøl i mindst fire timer inden servering.