Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Panna Cotta

  • Letmælk 1000.0 ml
  • Rama Piske 31% 1000.0 ml
  • Chokolade hvid 120.0 g
  • Lipton Pure Green Tea, 6 x 25 breve 2.0 ml
  • kondenseret mælk 400.0 ml
  • Carte d'Or Panna Cotta (48 portioner) 2 x 0,26 kg / 2 x 2 L 260.0 g

Grøn myntete-sirup

  • Vand 1000.0 ml
  • Sukker 250.0 g
  • Lipton Green Tea Mint, 6 x 25 breve 4.0 ml
  • Knorr Professional Intense Flavours, Citrus Fresh 400 ml 20.0 ml
  • Knorr Texture Gelatine 50.0 g
  1. Panna Cotta

    • Kog mælken og en dåse kondenserede mælk op og læg to tebreve i væsken i ca. 3 min. Fjern derefter brevene.
    • Kog mælken op igen med chokoladen i og tilsæt Panna Cotta pulveret når det koger. Lad det koge ca. 30 sekunder under omrøring.
    • Panna cottaen tages af varmen. Tilsæt Knorr Piske 31%, udportioner og køles ca. 4 timer.
  2. Grøn myntete-sirup

    • Vandet koges med sukker til en sirup.
    • Lad firetebreve trække i lagen ca. 3 min. Tag brevene op og tilsæt Knorr Intense Flavours, Citrus Fresh.
    • Knorr Texture tilsættes og siruppen lægges på Panna Cottaen.