Menu

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

  1. Havtorn

    • Bland de frosne bær med sukker, og lad det trække til sukkeret er smeltet.
    • Kog op og rør op med Tapioka stivelse opløst i vand. Bland saft og bær og opbevar på køl.
  2. Pannacotta

    • Del vaniljestangen og skrap vaniljekornene ud (vaniljestangen kan erstattes af 1 tsk. Vaniljesukker).
    • Kog Knorr Piske 31%, mælk, vaniljestang + korn, sukker og tonkabønner op. Lad det trække i 30 minutter.
    • Fjern vaniljestang og tonkabønner og pisk Knorr Texture i væsken.
    • Fordel i passende skåle.
    • Opbevares på køl indtil pannacottaen er størknet, cirka fire timer.
  3. Til servering:

    • Garner pannacottaen med havtorn.