Menu

Ingredienser

+

Havtorn

Pannacotta

  • Vanillestang 1.0 stk.
  • Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
  • Sødmælk 400.0 ml
  • Sukker 100.0 g
  • Tonkabønner 4.0 stk.
  • Knorr Texture Gelatine 40.0 g

Tilberedning

  1. Havtorn

    • Bland de frosne bær med sukker, og lad det trække til sukkeret er smeltet.
    • Kog op og rør op med Tapioka stivelse opløst i vand. Bland saft og bær og opbevar på køl.
  2. Pannacotta

    • Del vaniljestangen og skrap vaniljekornene ud (vaniljestangen kan erstattes af 1 tsk. Vaniljesukker).
    • Kog fløde, mælk, vaniljestang + korn, sukker og tonkabønner op. Lad det trække i 30 minutter.
    • Fjern vaniljestang og tonkabønner og pisk Knorr Texture i væsken.
    • Fordel i passende skåle.
    • Opbevares på køl indtil pannacottaen er størknet, cirka fire timer.
  3. Til servering:

    • Garner pannacottaen med havtorn.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu