En klassisk opskrift på en simpel, rig og cremet italiensk dessert, som er let at lave til mange. Hvis der er brug for et større kalorieindtag, er det muligt at erstatte mælk med fløde. Der kan bruges 1 tsk. almindelig vaniljesukker som erstatning for vaniljestang.

Ingredienser
Havtorn
-
Havtorn 225.0 g
-
Vand 5.0 ml
-
Sukker 90.0 g
Pannacotta
-
Vanillestang 1.0 stk.
-
Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
-
Sødmælk 400.0 ml
-
Sukker 100.0 g
-
Tonkabønner 4.0 stk.
Tilberedning
-
Havtorn
- Bland de frosne bær med sukker, og lad det trække til sukkeret er smeltet.
- Kog op og rør op med Tapioka stivelse opløst i vand. Bland saft og bær og opbevar på køl.
-
Pannacotta
- Del vaniljestangen og skrap vaniljekornene ud (vaniljestangen kan erstattes af 1 tsk. Vaniljesukker).
- Kog fløde, mælk, vaniljestang + korn, sukker og tonkabønner op. Lad det trække i 30 minutter.
- Fjern vaniljestang og tonkabønner og pisk Knorr Texture i væsken.
- Fordel i passende skåle.
- Opbevares på køl indtil pannacottaen er størknet, cirka fire timer.
-
Til servering:
- Garner pannacottaen med havtorn.