Pannacotta med tonkabønner og havtorn
En klassisk opskrift på en simpel, rig og cremet italiensk dessert, som er let at lave til mange. Hvis der er brug for et større kalorieindtag, er det muligt at erstatte mælk med fløde. Der kan bruges 1 tsk. almindelig vaniljesukker som erstatning for vaniljestang.

Ingredienser
Pannacotta med tonkabønner og havtorn
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1900.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Havtorn
Havtorn
/g
225.0 g
0%
Maizena Tapioka stivelse (frugtjævner) 2kg
/g
5.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
5.0 ml
0%
Sukker
/g
90.0 g
0%
Pannacotta
Vanillestang
/stk.
1.0 stk.
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
600.0 ml
0%
Sødmælk
/ml
400.0 ml
0%
Sukker
/g
100.0 g
0%
Tonkabønner
/stk.
4.0 stk.
0%
Knorr Texture Gelatine
/g
40.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Havtorn
-
Havtorn 225.0 g
-
Vand 5.0 ml
-
Sukker 90.0 g
Pannacotta
-
Vanillestang 1.0 stk.
-
Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
-
Sødmælk 400.0 ml
-
Sukker 100.0 g
-
Tonkabønner 4.0 stk.
-
Knorr Texture Gelatine 40.0 g
Tilberedning
-
Havtorn
- Bland de frosne bær med sukker, og lad det trække til sukkeret er smeltet.
- Kog op og rør op med Tapioka stivelse opløst i vand. Bland saft og bær og opbevar på køl.
-
Pannacotta
- Del vaniljestangen og skrap vaniljekornene ud (vaniljestangen kan erstattes af 1 tsk. Vaniljesukker).
- Kog fløde, mælk, vaniljestang + korn, sukker og tonkabønner op. Lad det trække i 30 minutter.
- Fjern vaniljestang og tonkabønner og pisk Knorr Texture i væsken.
- Fordel i passende skåle.
- Opbevares på køl indtil pannacottaen er størknet, cirka fire timer.
-
Til servering:
- Garner pannacottaen med havtorn.