Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Suppen

Kartoflerne

  • Vand 900.0 ml
  • Søde kartofler i tern 250.0 g
  • Kartofler tern rå 250.0 g
  • Knorr Fiskefond lavsalt 1 l / 30 l 65.0 ml

Legering og servering

  • Creme Bonjour Naturel 1,5kg 90.0 g
  • Rama Piske 31% 300.0 ml
  • Majs, kerner, dybfrost 150.0 g
  • Løg, forårsløg, skåret på skrå 60.0 g
  • Chilipeber, grøn fintsnittet 15.0 g
  • Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 900.0 g
  • Koriander, frisk 10.0 g
  • lime, rå 1.0 stk.
  1. Suppen

    Sauter løg i 5 minutter i Milda Flydende Stege og tilsæt Knorr Hvidløg.

    Tilsæt Knorr Tomatino samt chilipulver, og lad det simre et minuts tid.

  2. Kartoflerne

    Tilsæt vand, søde og almindelige kartofler samt Knorr Fiskefond, og lad suppen simre under låg, indtil begge slags kartofler begynder at blive møre.
  3. Legering og servering

    Rør Créme Bonjour Naturel jævn med Knorr Piske 31%, og tilsæt dette til suppen.

    Rør rundt, og tilsæt majs, hakket, grøn chili uden kerner samt forårsløg.

    Kog op, og smag til med salt.

    Tilsæt fisk, og lad det simre i yderligere 4-6 minutter.

    Server suppen med frisk koriander og limebåde.