Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Suppen

Kartoflerne

Legering og servering

  • Cream Cheese 90.0 g
  • Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
  • Majs, kerner, dybfrost 150.0 g
  • Løg, forårsløg, skåret på skrå 60.0 g
  • Chilipeber, grøn fintsnittet 15.0 g
  • Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 900.0 g
  • Koriander, frisk 10.0 g
  • lime, rå 1.0 stk.

Tilberedning

  1. Suppen

    • Sauter løg i 5 minutter i rapsolie og tilsæt Knorr Hvidløg.
    • Tilsæt Knorr Tomatino samt chilipulver, og lad det simre et minuts tid.

  2. Kartoflerne

    • Tilsæt vand, søde og almindelige kartofler samt Knorr Fiskefond, og lad suppen simre under låg, indtil begge slags kartofler begynder at blive møre.
  3. Legering og servering

    • Rør cream cheese jævn med fløde, og tilsæt dette til suppen.
    • Rør rundt, og tilsæt majs, hakket, grøn chili uden kerner samt forårsløg.
    • Kog op, og smag til med salt.
    • Tilsæt fisk, og lad det simre i yderligere 4-6 minutter.
    • Server suppen med frisk koriander og limebåde.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu