Denne peruvianske fiskesuppe er både farvestrålende og fuld af smag. Vi gør den ekstra cremet ved hjælp af Créme Bonjour Naturel og Knorr Piske 31%. Denne type suppe kaldes traditionelt ”chupie”, hvilket betyder: suppe med mange ingredienser. Under kolonitiden i Peru var denne type suppe hovedmåltidet midt på dagen. Almindelige ingredienser foruden fisk er også skaldyr, peruviansk flødeost og pocheret æg.

Ingredienser
Suppen
-
Løg i tern 100.0 g
-
chili ancho pulver 3.0 g
Kartoflerne
-
Vand 900.0 ml
-
Søde kartofler i tern 250.0 g
-
Kartofler tern rå 250.0 g
-
Knorr Fiskefond lavsalt 1 l / 30 l 65.0 ml
Legering og servering
-
Majs, kerner, dybfrost 150.0 g
-
Løg, forårsløg, skåret på skrå 60.0 g
-
Chilipeber, grøn fintsnittet 15.0 g
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 900.0 g
-
Koriander, frisk 10.0 g
-
lime, rå 1.0 stk.
Tilberedning
-
Suppen
Sauter løg i 5 minutter i Milda Flydende Stege og tilsæt Knorr Hvidløg.
Tilsæt Knorr Tomatino samt chilipulver, og lad det simre et minuts tid.
-
Kartoflerne
Tilsæt vand, søde og almindelige kartofler samt Knorr Fiskefond, og lad suppen simre under låg, indtil begge slags kartofler begynder at blive møre. -
Legering og servering
Rør Créme Bonjour Naturel jævn med Knorr Piske 31%, og tilsæt dette til suppen.
Rør rundt, og tilsæt majs, hakket, grøn chili uden kerner samt forårsløg.
Kog op, og smag til med salt.
Tilsæt fisk, og lad det simre i yderligere 4-6 minutter.
Server suppen med frisk koriander og limebåde.