Menu
+

Suppen

Kartoflerne

Legering og servering

  • Cream Cheese 90.0 g
  • Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
  • Majs, kerner, dybfrost 150.0 g
  • Løg, forårsløg, skåret på skrå 60.0 g
  • Chilipeber, grøn fintsnittet 15.0 g
  • Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 900.0 g
  • Koriander, frisk 10.0 g
  • lime, rå 1.0 stk.
  1. Suppen

    • Sauter løg i 5 minutter i rapsolie og tilsæt Knorr Hvidløg.
    • Tilsæt Knorr Tomatino samt chilipulver, og lad det simre et minuts tid.

  2. Kartoflerne

    • Tilsæt vand, søde og almindelige kartofler samt Knorr Fiskefond, og lad suppen simre under låg, indtil begge slags kartofler begynder at blive møre.
  3. Legering og servering

    • Rør cream cheese jævn med fløde, og tilsæt dette til suppen.
    • Rør rundt, og tilsæt majs, hakket, grøn chili uden kerner samt forårsløg.
    • Kog op, og smag til med salt.
    • Tilsæt fisk, og lad det simre i yderligere 4-6 minutter.
    • Server suppen med frisk koriander og limebåde.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu