Menu

Ingredienser

+

Philly steaksandwich

  • The Vegetarian Butcher NoBeef Slices 6x1,0 kg 1.0 kg
  • Baguette, delt i 10 dele 3.0 stk.
  • Løg, fint hakket 200.0 g
  • Fløde, plantebaseret 4.0 dl
  • Grøn Jalapeno, frisk finthakket 20.0 g
  • Ost, vegansk cheddar revet 200.0 g
  • Ost, vegansk mozzarella revet 200.0 g
  • Chilipeber, Jalapeno, skiversyltede se opskrift herunder 150.0 g
  • Olie 20.0 g
  • Salt og sortpeber

Syltede jalapeños

Tilberedning

  1. Philly steaksandwich

    • Bring vegansk fløde i kog, tilsæt jalapenos og revet ost. Pisk, indtil osten smelter til en glat ostecreme.
    • Varm en stegepande op med rapsolie, sauter NoBeef Slices. Tilsæt det hakkede løg, og smag til med salt og peber. 
    • Skær et snit i baguetterne og fyld dem med kød, top med ostecreme, ristede løg og syltede jalapeno.
  2. Syltede jalapeños

    • Bring eddike, sukker, salt og vand i kog. Afkøl.
    • Tilsæt jalapeños separat. Hæld væsken over, så den dækker. Lad trække i en dag.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu