Menu

Ingredienser

+

NoBeef-Bøf

  • 1 kg The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger
  • Skalotteløg 150.0 g
  • Hvidløg 15.0 g
  • Koriander 15.0 g
  • Persille 15.0 g
  • Mynte 15.0 g
  • Spidskommen 6.0 g
  • Paprika. røget 8.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Peber, sort 1.0 g

Tomatsauce

Tzatsiki

  • Yoghurt natural, græsk 500.0 g
  • Agurk 200.0 g
  • Hvidløg 10.0 g
  • Citron, halvt
  • Salt 6.0 g
  • Sukker, stødt melis 2.0 g
  • Mynte 20.0 g
  • Dild 20.0 g

Marineret rødkål

  • Rødkål 500.0 g
  • Vand, koldt 100.0 g
  • Hvidvinseddike 100.0 ml
  • Sukker, stødt melis 100.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Stjerneanis, 1 kpl 1.0 stk.
  • Koriander 1.0 g
  • Fennikel, frø 1.0 g
  • Chili 1.0 g
  • Allehånde, stødt 1.0 g
  • Peber, sort 1.0 g

Sumak-rødløg

  • Rødløg 500.0 g
  • Olivenolie 50.0 ml
  • Sumak, formalet 5.0 g
  • Persille 20.0 g
  • Citronsaft 1.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Chiliflager 10.0 g
  • Granatæble sirup

Til servering

  • Fetaost, reven 200.0 g
  • Pitabrød 10.0 stk.
  • Koriander 50.0 g

Tilberedning

  1. NoBeef-Bøf

    • Hak løgene fint. Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet masse med hånden. Del farsen i portioner på 100 g og bank dem til en rund bøf. Steg bøfferne på panden eller grillen til de har en smuk farve.
  2. Tomatsauce

    • Bland alle ingredienserne og blend dem i en blender til massen er helt glat.
  3. Tzatsiki

    • Afdryp den revne agurk og dup den tør. Riv hvidløg og bland alle ingredienserne i en skål. Lad det trække i mindst 4 timer.
  4. Marineret rødkål

    • Bland vand, sukker, vineddike og krydderier og bring i kog. Hak rødkål fint. Forsegl saltlagen og kålen i en vakuumpose. Lad det trække i mindst 4 timer. Si før brug.
  5. Sumak-rødløg

    • Hak rødløg i tynde skiver, bland alle ingredienserne. Lad det trække i mindst 4 timer.
  6. Til servering

    • Varm pitabrød i ovnen. Smør med tomatsauce. Læg bøffen ind i. Tilføj marineret rødkål og sumak-rødløg. Tilsæt tzatziki. Afslut med revet fetaost og koriander.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu