Ingredienser
Dronningesoufflé
-
Carte d´Or Blåbærsuppe/kompot 1 x 1,8 kg / 11 l suppe / 6 l kompot 175.0 g
-
Maizena Tapiokastivelse 5 kg 50.0 g
-
Hindbær, frost 200.0 g
-
Vand 500.0 ml
-
Æggehvide 220.0 g
-
Sukker, stødt melis 100.0 g
Ostesauce
-
Vand 160.0 ml
-
Flormelis 10.0 g
Tilberedning
-
Dronningesoufflé
- Bland Carte d'Or Blåbærsuppe med Maizena Tapiokastivelse.
- Vand og hindbærrene koges op. når vand og bær koger, tilsættes frugtpulveret (punkt1)under kraftig piskning,lad dejen afkøle.
- Blend bærcremen til en jævn masse med en stavblender.
- Pisk æggehviden til skum.Tilsæt sukker lidt ad gangen.
- Vend æggehviden i bærcremen.
- Hæld dejen i sukrede forme.
- Bages i ovnen i 8 min ved 200 grader.
- Serveres straks med cremet ostesauce.
-
Ostesauce
- Rør Creme Bonjour Naturel, vand og flormelis sammen.
- Køl saucen ned før servering.