Menu
+

Dronningesoufflé

  • Carte d´Or Blåbærsuppe/kompot 1 x 1,8 kg / 11 l suppe / 6 l kompot 175 g
  • Maizena Tapiokastivelse 5 kg 50 g
  • Hindbær, frost 200 g
  • Vand 500 ml
  • Æggehvide 220 g
  • Sukker, stødt melis 100 g

Ostesauce

  1. Dronningesoufflé

    • Bland Carte d'Or Blåbærsuppe med Maizena Tapiokastivelse.
    • Vand og hindbærrene koges op. når vand og bær koger, tilsættes frugtpulveret (punkt1)under kraftig piskning,lad dejen afkøle.
    • Blend bærcremen til en jævn masse med en stavblender.
    • Pisk æggehviden til skum.Tilsæt sukker lidt ad gangen.
    • Vend æggehviden i bærcremen.
    • Hæld dejen i sukrede forme.
    • Bages i ovnen i 8 min ved 200 grader.
    • Serveres straks med cremet ostesauce.
  2. Ostesauce

    • Rør Creme Bonjour Naturel, vand og flormelis sammen.
    • Køl saucen ned før servering.