Menu

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

  1. Kiksebund

    • Alle ingredienser blendes til en fin og homogen kiksecrumble. Fordeles i bunden af tre springforme og trykkes fladt.
    • Køles herefter i køleskab.
  2. Ricotta-creme

    • Kog sødmælken op med halvdelen af fløden. Tilsæt creme brulèe pulveret under piskning. Pisk til massen koger og tag den af blusset.
    • Tilsæt så resten af den kolde fløde under omrøring, og til sidst piskes ricottaosten og Citrus Fresh ud i massen, til der ingen klumper er.
    • Massen fordeles ovenpå kiksebunden i springformene og sættes på køl i min. 3 timer – gerne natten over.
  3. Salat

    • Salaten skæres fint ud i strimler. Brug evt. tre salathoveder i alt.
    • Karamel, sukker og grenadine kommes i en gryde og koges op. Tilsæt så salaten og glasér den til lagen er kogt ind til en sirup.
    • Afkøl den glacerede salat og server den på kagen sammen med siruppen.