Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kiksebund

  • Digestive kiks 350.0 g
  • Smør, saltet 75.0 g
  • Salt, Havsalt 3.0 g
  • Sukker, rørsukker 50.0 g

Ricotta-creme

  • Carte d'Or Creme Brulee/ Creme Renversee 500.0 g
  • Sødmælk 500.0 ml
  • Rama Piske 31% 1000.0 ml
  • Ricottaost 500.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Citrus Fresh 400 ml 50.0 ml

Salat

  • Raddicchio 500.0 g
  • Carte d´Or Karamel Topping 1 kg 100.0 ml
  • Sukker, rørsukker 100.0 g
  • Grenadine, rød 100.0 ml
  1. Kiksebund

    • Alle ingredienser blendes til en fin og homogen kiksecrumble. Fordeles i bunden af tre springforme og trykkes fladt.
    • Køles herefter i køleskab.
  2. Ricotta-creme

    • Kog sødmælken op med halvdelen af fløden. Tilsæt creme brulèe pulveret under piskning. Pisk til massen koger og tag den af blusset.
    • Tilsæt så resten af den kolde fløde under omrøring, og til sidst piskes ricottaosten og Citrus Fresh ud i massen, til der ingen klumper er.
    • Massen fordeles ovenpå kiksebunden i springformene og sættes på køl i min. 3 timer – gerne natten over.
  3. Salat

    • Salaten skæres fint ud i strimler. Brug evt. tre salathoveder i alt.
    • Karamel, sukker og grenadine kommes i en gryde og koges op. Tilsæt så salaten og glasér den til lagen er kogt ind til en sirup.
    • Afkøl den glacerede salat og server den på kagen sammen med siruppen.