Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Kiksebund

  • Digestive kiks 350.0 g
  • Smør, saltet 75.0 g
  • Salt, Havsalt 3.0 g
  • Sukker, rørsukker 50.0 g

Ricotta-creme

Salat

Tilberedning

  1. Kiksebund

    • Alle ingredienser blendes til en fin og homogen kiksecrumble. Fordeles i bunden af tre springforme og trykkes fladt.
    • Køles herefter i køleskab.
  2. Ricotta-creme

    • Kog sødmælken op med halvdelen af fløden. Tilsæt creme brulèe pulveret under piskning. Pisk til massen koger og tag den af blusset.
    • Tilsæt så resten af den kolde fløde under omrøring, og til sidst piskes ricottaosten og saften fra hhv. 1 citron og 1 appelsin ud i massen, til der ingen klumper er.
    • Massen fordeles ovenpå kiksebunden i springformene og sættes på køl i min. 3 timer – gerne natten over.
  3. Salat

    • Salaten skæres fint ud i strimler. Brug evt. tre salathoveder i alt.
    • Karamel, sukker og grenadine kommes i en gryde og koges op. Tilsæt så salaten og glasér den til lagen er kogt ind til en sirup.
    • Afkøl den glacerede salat og server den på kagen sammen med siruppen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu