Ingredienser
Grønt prep
-
Pastinak 900.0 g
-
Æble 400.0 g
-
Løg 250.0 g
Bagning
-
Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 100.0 ml
Finalen
-
Vand 2400.0 ml
-
Timian, frisk, hakket 2.0 g
-
salt 15.0 g
Tilberedning
-
Grønt prep
- Skræl pastinak og skær i mindre stykker.
- Fjern kernerne fra æblerne, og skær demi både, del løgene i fire.
-
Bagning
- Læg alle ingredienserne i et ovnfast fad og bland med HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette og lidt salt. Steg ved 225°C, indtil pastinakken er blød, ca. 10 minutter.
-
Finalen
- Læg pastinak, løg og æbler i en gryde, Tilsæt vand og kog, lad simre i 5 minutter. Tilsæt Knorr økologisk grøntsagsbouillon, lavt saltindhold, timian og smag til med salt og peber.
- Bland suppen med Knorr Piske 31% ogCrème Bonjour Naturel. Smag yderligere til med salt, hvis det er nødvendigt.
-
Servering og tips
- Server suppen varm med et par dråber HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette og frisk timian.