1. Grønt prep

    • Skræl pastinak og skær i mindre stykker.
    • Fjern kernerne fra æblerne, og skær demi både, del løgene i fire.

  2. Bagning

    • Læg alle ingredienserne i et ovnfast fad og bland med HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette og lidt salt. Steg ved 225°C, indtil pastinakken er blød, ca. 10 minutter.
  3. Finalen

    • Læg pastinak, løg og æbler i en gryde, Tilsæt vand og kog, lad simre i 5 minutter. Tilsæt Knorr økologisk grøntsagsbouillon, lavt saltindhold, timian og smag til med salt og peber.
    • Bland suppen med Knorr Piske 31% ogCrème Bonjour Naturel. Smag yderligere til med salt, hvis det er nødvendigt.
  4. Servering og tips

    • Server suppen varm med et par dråber HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette og frisk timian.
+