- De seneste par år er man begyndt at bruge flere og flere rodfrugter, også i desserter. Og det er ikke overraskende, da de giver en ny smagsdimension til traditionelle desserter. Pynt denne rødbedepannacotta med en klat blåbær-hindbærmarmelade, så er denne fantastiske dessert færdig.

Ingredienser
Panna cotta
-
Rødbedesaft 400.0 ml
-
Sukker 40.0 g
-
Stjerneanis 3.0 stk.
-
Carte d´Or Panna Cotta 2 x 400 g / 2 x 2,3 l 100.0 g
Kompotten
-
Vand 250.0 ml
-
Carte d´Or Hindbær/Blåbærsuppe 1 x 1,82 kg / 12 l suppe / 8,5 l kompot 70.0 g
-
Blåbær 250.0 g
Tilberedning
-
Panna cotta
- Bring rødbedesaft, Knorr Piske, sukker og stjerneanis i kog.
- Bland pannacottapulveret i under konstant omrøring.
- 'Fordel pannacottapulveret i 10 glas, og lad dem stå koldt natten over.
-
Kompotten
- Bland vand og ingredienser i kompotten. Omrør i yderligere et minut.
- Tilsæt blåbær, og servér til pannacottaen.