Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Rødbedesalat

  • Rødbede, små tern 500.0 g
  • Hindbærvinaigrette
  • Syltede sennepsfrø (se opskrift nedenfor)
  • salt 10.0 g
  • Kværnet sort peber

Friskost med syltede agurker

  • Creme Bonjour Naturel 1,5kg 225.0 g
  • Agurk, syltet 120.0 g

Syltede sennepsfrø

  • vand 100.0 g
  • sennepsfrø 60.0 g
  • Hvidvinseddike 100.0 ml
  • Sukker 50.0 g
  • salt 5.0 g
  1. Rødbedesalat

    • Steg rødbedeternene i ovnen ved 200 grader i 10 minutter, og lad dem efterfølgende afkøle. Bland de resterende ingredienser med de afkølede rødbedetern, og lad det hele trække smag i køleskabet i 30 minutter.
  2. Friskost med syltede agurker

    • Kom Crème Bonjour op i en røremaskine, og pisk det luftigt. Tilsæt ternene af syltede agurker, rør rundt, og kom massen i en sprøjtepose. Anret rødbedesalaten på en tallerken og sprøjt cremen af friskost ovenpå.
  3. Syltede sennepsfrø

    • Lav de syltede sennepsfrø: Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det koge over svag varme i 5 minutter. Lad det afkøle og opbevar det koldt.