Rødbedesalat & friskost med syltede agurker
Denne salat kan minde lidt om tatar. Den stærke smag af rødbeder kombineret med cremet friskost med syltede agurker gør retten uimodståelig selv for kødspisere. Tip: Du kan også køre de kogte rødbeder gennem en kødhakker med en grov hulskive for at få rødbederne til at minde endnu mere om kød.

Ingredienser
Rødbedesalat & friskost med syltede agurker
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Rødbedesalat

Friskost med syltede agurker
Syltede sennepsfrø

Ingredient name
Rødbedesalat
-
Rødbede, små tern 500.0 g
-
Syltede Sennepsfrø (Se Opskrift Nedenfor)
-
salt 10.0 g
-
Kværnet Sort Peber
Friskost med syltede agurker
-
Cream Cheese 225.0 g
-
Agurk, syltet 120.0 g
Syltede sennepsfrø
-
vand 100.0 g
-
sennepsfrø 60.0 g
-
Sukker 50.0 dg
-
salt 5.0 g
Tilberedning
-
Rødbedesalat
- Steg rødbedeternene i ovnen ved 200 grader i 10 minutter, og lad dem efterfølgende afkøle. Bland de resterende ingredienser med de afkølede rødbedetern, og lad det hele trække smag i køleskabet i 30 minutter.
-
Friskost med syltede agurker
- Kom cream cheese op i en røremaskine, og pisk det luftigt. Tilsæt ternene af syltede agurker, rør rundt, og kom massen i en sprøjtepose. Anret rødbedesalaten på en tallerken og sprøjt cremen af friskost ovenpå.
-
Syltede sennepsfrø
- Lav de syltede sennepsfrø: Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det koge over svag varme i 5 minutter. Lad det afkøle og opbevar det koldt.