Menu

Ingredienser

+

Salciccia

Sauerkraut

  • Vand, koldt 1.0 l
  • Salt 20.0 g
  • Rødkål 300.0 g
  • Hvidkål, strimlet 300.0 g
  • Gulerod 300.0 g

Coleslaw

Syltede sennepsfrø

  • Vand, koldt 1.0 dl
  • Sukker, stødt melis 100.0 g
  • Hvidvinseddike 100.0 g
  • Stjerneanis 2.0 stk.
  • Fennikel, frø 1.0 g
  • Allehånde, stødt 5.0 stk.
  • Sennepsfrø 100.0 g

Krydret sennep med honning

Tilberedning

  1. Salciccia

    • Bland alle ingredienserne. Fyld pølsetarmen med massen. Steg på panden.
  2. Sauerkraut

    • Bland vand og salt. Skær rødkålen i tynde skiver. Skær grønkålsbladene fra stilkene og skær dem i tynde skiver. Riv gulerødderne groft. Kom alle ingredienserne i saltvand. Lad det trække over natten. Dræn og dup tør.
  3. Coleslaw

    • Bland alle ingredienserne.
  4. Syltede sennepsfrø

    • Kog sennepsfrø i 15 minutter og si vandet fra. Mål resten af ingredienserne op i en gryde, og varm op til 10 minutter, så det simrer. Dræn krydderierne og bland dem med sennepsfrøene, mens de er varme. Lad det trække i mindst 4 timer.
  5. Krydret sennep med honning

    Bland alle ingredienserne. Lad det trække i mindst 4 timer.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu