Salciccia, sauerkraut Coleslaw og krydret honningsennep
Tilbered rå pølse til en vegansk version ved at bruge THE VEGETARIAN BUTCHER Raw NoBeef Burger og vegansk pølsetarm til denne italienske klassiker. Brug Sauerkraut til Coleslaw med HELLMANN`S Vegansk mayonnaise til at servere ved siden af og krydr den med syltede sennepsfrø

Ingredienser
Salciccia, sauerkraut Coleslaw og krydret honningsennep
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€227.75
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Salciccia
The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger, 2,26 kg (20x113g)
/kg
1.5 kg
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Æg og produkter på basis af æg: Nej
Chiliflager
/g
2.0 g
0%
Hvidløgspulver
/g
10.0 g
0%
Fennikel, frø
/g
2.0 g
0%
Peber, sort
/g
2.0 g
0%
Salt
/g
15.0 g
0%
Knorr Basilikum krydderpasta 340 g
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Hvidvinseddike
/g
40.0 g
0%
Vegansk pølsetarm
/
0.0
0%
Sauerkraut
Vand, koldt
/l
1.0 l
0%
Salt
/g
20.0 g
0%
Rødkål
/g
300.0 g
0%
Hvidkål, strimlet
/g
300.0 g
0%
Gulerod
/g
300.0 g
0%
Coleslaw
Sauerkraut
/g
900.0 g
0%
Hellmann's Vegan Mayonnaise 2,5 kg
/g
400.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Persille
/g
30.0 g
0%
Citron, saft fra
/stk.
10.0 stk.
0%
Syltede sennepsfrø
Vand, koldt
/dl
1.0 dl
0%
Sukker, stødt melis
/g
100.0 g
0%
Hvidvinseddike
/g
100.0 g
0%
Stjerneanis
/stk.
2.0 stk.
0%
Fennikel, frø
/g
1.0 g
0%
Allehånde, stødt
/stk.
5.0 stk.
0%
Sennepsfrø
/g
100.0 g
0%
Krydret sennep med honning
Hellmann's Vegan Mayonnaise 2,5 kg
/g
500.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Maille Dijon Sennep Original 1kg
/g
150.0 g
0%
Honning
/g
150.0 g
0%
Hvidløgspulver
/g
25.0 g
0%
Paprikapulver
/g
10.0 g
0%
Cayennepeber
/g
5.0 g
0%
Salt
/g
20.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Salciccia
-
Chiliflager 2.0 g
-
Hvidløgspulver 10.0 g
-
Fennikel, frø 2.0 g
-
Peber, sort 2.0 g
-
Salt 15.0 g
-
Hvidvinseddike 40.0 g
-
Vegansk pølsetarm
Sauerkraut
-
Vand, koldt 1.0 l
-
Salt 20.0 g
-
Rødkål 300.0 g
-
Hvidkål, strimlet 300.0 g
-
Gulerod 300.0 g
Coleslaw
-
Sauerkraut 900.0 g
-
Persille 30.0 g
-
Citron, saft fra 10.0 stk.
Syltede sennepsfrø
-
Vand, koldt 1.0 dl
-
Sukker, stødt melis 100.0 g
-
Hvidvinseddike 100.0 g
-
Stjerneanis 2.0 stk.
-
Fennikel, frø 1.0 g
-
Allehånde, stødt 5.0 stk.
-
Sennepsfrø 100.0 g
Krydret sennep med honning
-
Maille Dijon Sennep Original 1kg 150.0 g
-
Honning 150.0 g
-
Hvidløgspulver 25.0 g
-
Paprikapulver 10.0 g
-
Cayennepeber 5.0 g
-
Salt 20.0 g
Tilberedning
-
Salciccia
- Bland alle ingredienserne. Fyld pølsetarmen med massen. Steg på panden.
-
Sauerkraut
- Bland vand og salt. Skær rødkålen i tynde skiver. Skær grønkålsbladene fra stilkene og skær dem i tynde skiver. Riv gulerødderne groft. Kom alle ingredienserne i saltvand. Lad det trække over natten. Dræn og dup tør.
-
Coleslaw
- Bland alle ingredienserne.
-
Syltede sennepsfrø
- Kog sennepsfrø i 15 minutter og si vandet fra. Mål resten af ingredienserne op i en gryde, og varm op til 10 minutter, så det simrer. Dræn krydderierne og bland dem med sennepsfrøene, mens de er varme. Lad det trække i mindst 4 timer.
-
Krydret sennep med honning
Bland alle ingredienserne. Lad det trække i mindst 4 timer.