Salt karamelmousse med lakrids
En luftig, enkel og helt uimodståelig mousse – en rigtig lækker afslutning på et godt måltid. Opskriften kan også fryses og serveres som en parfait.

Ingredienser
Salt karamelmousse med lakrids
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.3
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metodik
Pasteuriseret æggeblommer
/g
65.0 g
0%
Carte d´Or Karamel Topping 1 kg
/ml
150.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Salt
/g
3.0 g
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
300.0 ml
0%
Vand
/ml
50.0 ml
0%
Knorr Texture Gelatine
/g
25.0 g
0%
Lakridspulver
/g
4.0 g
0%
Ved servering
Lakridspulver
/g
1.0 g
0%
Hindbær
/g
150.0 g
0%
Chokolade hvid
/g
50.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metodik
-
Pasteuriseret æggeblommer 65.0 g
-
Salt 3.0 g
-
Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
-
Vand 50.0 ml
-
Knorr Texture Gelatine 25.0 g
-
Lakridspulver 4.0 g
Ved servering
-
Lakridspulver 1.0 g
-
Hindbær 150.0 g
-
Chokolade hvid 50.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Pisk fløde til hvidt skum.
- Pisk æggeblomme, salt og halvdelen af Carte d’Or karamel topping til en tyk skum.
- Vend æggeskummet med resten af karamellen, lakridspulver og det piskede Rama Piske.
- Varm vande tog opløs Knorr Texture heri. Vend det herefter i skummet.
- Fordel moussen i glas og køl i to timer inden servering.
-
Ved servering
- Dekorer med friske hindbær, hvid chokolade og lakridspulver.