Menu

Ingredienser

+

Metodik

  • Pasteuriseret æggeblommer 65.0 g
  • Carte d´Or Karamel Topping 1 kg 150.0 ml
  • Salt 3.0 g
  • Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
  • Vand 50.0 ml
  • Knorr Texture Gelatine 25.0 g
  • Lakridspulver 4.0 g

Ved servering

  • Lakridspulver 1.0 g
  • Hindbær 150.0 g
  • Chokolade hvid 50.0 g

En luftig, enkel og helt uimodståelig mousse – en rigtig lækker afslutning på et godt måltid. Opskriften kan også fryses og serveres som en parfait.

...

Tilberedning

  1. Metodik

    • Pisk fløde til hvidt skum.
    • Pisk æggeblomme, salt og halvdelen af Carte d’Or karamel topping til en tyk skum.
    • Vend æggeskummet med resten af karamellen, lakridspulver og det piskede Rama Piske.
    • Varm vande tog opløs Knorr Texture heri. Vend det herefter i skummet.
    • Fordel moussen i glas og køl i to timer inden servering.
  2. Ved servering

    • Dekorer med friske hindbær, hvid chokolade og lakridspulver.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu