Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Sådan gør du

  • Mungbønner 50.0 g
  • Sukker 50.0 g
  • Solsikkekerner 30.0 g
  • Græskarkerner 30.0 g
  • Hampefrø 30.0 g
  • Hørfrø 30.0 g
  • Sesam frø 30.0 g
  • Boghvede hele 30.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 50.0 ml
  • Flage salt/havsalt
  • Dadler 250.0 g
  • Tranebær-tørret 50.0 g
  • Kakao 40.0 g
  • Honning, akacie 30.0 g
  • Havregryn 50.0 g
  • Kokosmel 50.0 g
  • Carte dOr karamelsauce 200.0 ml
  • Rama Piske 31% 100.0 ml
  • Smør, saltet 100.0 g
  • Gulerodsjuice 100.0 ml
  • Knorr Professional Intense Flavours, Citrus Fresh 400 ml 20.0 ml
  • Citronskal rå 10.0 g
  • Mangosirup
  1. Sådan gør du

    • Kog mungbønnerne møre i vand med sukker, sigt dem og stil dem koldt.
    • Seedbar
    • Rist alle kernerne i Milda 100% flydende stege og drys dem med havsalt, stil dem til side.
    • Udsten dadlerne og hak dem groft med en kniv.

    • Kom dadler, tranebær, honning, havregryn, kokosmel og kakao ned i blenderen og blend det til en blød masse.

    • Kom lidt af de saltede kerner i bunden af formen og bland de sidste med dadelmassen.

    • Kom dadelmassen ned i formen og pres massen godt så de bliver flotte og skarpe i kanterne.

    • Stil massen på køl så den bliver kold.

    • Mungbønne toffie

    • Kog Carte dor karamel saucen op og lad den koge ind til den er tyk flydende.

    • Kom smørret i så det bruner let, til sæt Knorr piske 31% og kog toffien igennem.

    • Tilsæt bønnerne og blend toffien.

    • Gulerodgele

    • Kom gulerodsjuicen og mango siruppen i engryde og varm det lidtog pisk dette sammen.

    • Tilsæt Knorr textur og rør til det er opløst.

    • Stil til side og vent til masse er skumfri og klar.

    • Tag Seedbaren ud fra køl og kom gelen på toppen, stil i køleskabet i mindst 1 time før servering.

  2. Anretning

    • Seedbaren anrettes med toffien og lidt ristet kerne, kom gerne lidt skovsyre på.