Ingredienser
Sådan gør du
-
Mungbønner 50.0 g
-
Sukker 50.0 g
-
Solsikkekerner 30.0 g
-
Græskarkerner 30.0 g
-
Hampefrø 30.0 g
-
Hørfrø 30.0 g
-
Sesam frø 30.0 g
-
Boghvede hele 30.0 g
-
Flage salt/havsalt
-
Dadler 250.0 g
-
Tranebær-tørret 50.0 g
-
Kakao 40.0 g
-
Honning, akacie 30.0 g
-
Havregryn 50.0 g
-
Kokosmel 50.0 g
-
Carte dOr karamelsauce 200.0 ml
-
Smør, saltet 100.0 g
-
Gulerodsjuice 100.0 ml
-
Citronskal rå 10.0 g
-
Mangosirup
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Kog mungbønnerne møre i vand med sukker, sigt dem og stil dem koldt.
- Seedbar
- Rist alle kernerne i Milda 100% flydende stege og drys dem med havsalt, stil dem til side.
-
Udsten dadlerne og hak dem groft med en kniv.
-
Kom dadler, tranebær, honning, havregryn, kokosmel og kakao ned i blenderen og blend det til en blød masse.
-
Kom lidt af de saltede kerner i bunden af formen og bland de sidste med dadelmassen.
-
Kom dadelmassen ned i formen og pres massen godt så de bliver flotte og skarpe i kanterne.
-
Stil massen på køl så den bliver kold.
-
Mungbønne toffie
-
Kog Carte dor karamel saucen op og lad den koge ind til den er tyk flydende.
-
Kom smørret i så det bruner let, til sæt Knorr piske 31% og kog toffien igennem.
-
Tilsæt bønnerne og blend toffien.
-
Gulerodgele
-
Kom gulerodsjuicen og mango siruppen i engryde og varm det lidtog pisk dette sammen.
-
Tilsæt Knorr textur og rør til det er opløst.
-
Stil til side og vent til masse er skumfri og klar.
-
Tag Seedbaren ud fra køl og kom gelen på toppen, stil i køleskabet i mindst 1 time før servering.
-
Anretning
- Seedbaren anrettes med toffien og lidt ristet kerne, kom gerne lidt skovsyre på.