Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Shisoburger

  • Sliderbolle 10.0 stk.
  • Kyllingbryst 1000.0 g
  • Knorr Hønsebouillon, granulat 1,3 kg / 87 l 25.0 g
  • Rødløg, fine skiver 150.0 g
  • Agurk, tynde skiver 150.0 g
  • Chilipeber, rød, fintsnittet 15.0 g
  • Risvinseddike 50.0 ml
  • Wasabi pasta 25.0 g
  • Hellmann´s Raspberry Vinaigrette 1 l 100.0 ml
  • Salat, hjerteblade 150.0 g
  • Gulerod, strimler 150.0 g

Chilimayonnaise

  • Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L 10.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 10.0 g
  • ød ingefær dip
  1. Shisoburger

    • Steg kyllingen og krydder den med Knorr Hønsebouillon og lidt friskkværnet sort peber.
    • Bland rødløg, chili og agurkeskiver i risvineddieke og Hellmann’s Raspberry og lad det trække i ca. 30 min.
    • Rør Hellmann’s Real Mayonnaise med wasabi paste.
    • Saml burgeren med wasabi mayonnaise, salat, kylling, gulerodsstrimler og de syltede rødløg og agurk. Servér med chili mayonnaise og sød ingefær dip.
    • Bland Knorr Sunshine Chili, Knorr Pang Gang og Knorr Professional Krydderipuré Ingefær sammen til en ensartet dip.
  2. Chilimayonnaise

    • Bland Hellmann’s Real Mayonnaise, Knorr Professional Krydderipuré Røget chili og Knorr Kyllingfond sammen til en ensartet dip.
  3. Tip!

    • Kom shiso mix i burgeren for en mere krydret variant.