1. Shisoburger

    • Steg kyllingen og krydder den med Knorr Hønsebouillon og lidt friskkværnet sort peber.
    • Bland rødløg, chili og agurkeskiver i risvineddieke og Hellmann’s Raspberry og lad det trække i ca. 30 min.
    • Rør Hellmann’s Real Mayonnaise med wasabi paste.
    • Saml burgeren med wasabi mayonnaise, salat, kylling, gulerodsstrimler og de syltede rødløg og agurk. Servér med chili mayonnaise og sød ingefær dip.
    • Bland Knorr Sunshine Chili, Knorr Pang Gang og Knorr Professional Krydderipuré Ingefær sammen til en ensartet dip.
  2. Chilimayonnaise

    • Bland Hellmann’s Real Mayonnaise, Knorr Professional Krydderipuré Røget chili og Knorr Kyllingfond sammen til en ensartet dip.

  3. Tip!

    • Kom shiso mix i burgeren for en mere krydret variant.

+