Shiso burger med chili mayonnaise
Ordet ”Shiso” er et japansk ord og er lånt fra det kinesiske ord ”Zisu”, som på kinesisk kort og godt betyder lilla. Shiso er også en japansk krydderurt som er typisk asiatisk, og som tit bliver brugt til at opbevare Wasabi på når man får sushi. I Europa hedder planten ”Perilla”.På det seneste er der opstået en kæmpe interesse for at kombinere fastfood fra Vesten med streetfood fra Østen – Og dermed er den mere og mere velkendte asiatisk inspirerede ”Shiso Burger” opstået.

Ingredienser
Shiso burger med chili mayonnaise
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Shisoburger


Chilimayonnaise


Ingredient name
Shisoburger
-
Sliderbolle 10.0 stk.
-
Kyllingbryst 1000.0 g
-
Rødløg, fine skiver 150.0 g
-
Agurk, tynde skiver 150.0 g
-
Chilipeber, rød, fintsnittet 15.0 g
-
Risvinseddike 50.0 ml
-
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l 400.0 ml
-
Wasabi pasta 25.0 g
-
Salat, hjerteblade 150.0 g
-
Gulerod, strimler 150.0 g
Chilimayonnaise
-
Ød Ingefær Dip
-
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l 200.0 ml
Tilberedning
-
Shisoburger
- Steg kyllingen og krydder den med Knorr Hønsebouillon og lidt friskkværnet sort peber.
- Bland rødløg, chili og agurkeskiver i risvineddieke og Hellmann’s Raspberry og lad det trække i ca. 30 min.
- Rør Hellmann’s Real Mayonnaise med wasabi paste.
- Saml burgeren med wasabi mayonnaise, salat, kylling, gulerodsstrimler og de syltede rødløg og agurk. Servér med chili mayonnaise og sød ingefær dip.
- Bland Knorr Sunshine Chili, Knorr Pang Gang og Knorr Professional Krydderipuré Ingefær sammen til en ensartet dip.
-
Chilimayonnaise
- Bland Hellmann’s Real Mayonnaise, Knorr Professional Krydderipuré Røget chili og Knorr Kyllingfond sammen til en ensartet dip.
-
Tip!
- Kom shiso mix i burgeren for en mere krydret variant.