Menu

Ingredienser

+

NoChicken-burger

Sød og krydret sauce

  • Olie, vindruekerne el. raps 50.0 g
  • Sukker, rørsukker 20.0 g
  • Chiliflager, tørret 4.0 g
  • Hvidløgspulver 2.0 g
  • Løgpulver 2.0 g
  • Paprikapulver 1.0 g
  • Citronsyre 1.0 g
  • Salt 3.0 g

Step 3

Tilberedning

  1. NoChicken-burger

    • Stek spenat hastigt i olja och vitlök, vänd i salladslök, sojabönor och ingefära. Smaka upp med salt och peppar
  2. Sød og krydret sauce

    • Bland alle ingredienserne og blend dem i en blender til massen er helt glat.
  3. Step 3

    • Varm bollen, fordel mayo på bunden og smør ud.
    • Top med agurker
    • Smelt cheddar på bunden. 
    • Smør saucen på bøffen
    • Smelt Monterey Jack på bøffen
    • Læg salat på toppen og hæld lidt sauce på salaten
    • Læg overdelen ovenpå
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu