Sprød fennikel- og æblesalat med valnødder
Et sprødt og friskt tilbehør i form af en råkostsalat, hvor dressingen er en skøn blanding af lige dele æblecidereddike og olie, smagt til med honning.

Ingredienser
Sprød fennikel- og æblesalat med valnødder
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€13.38
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Salat
ÆbleSyrlige
/g
250.0 g
0%
Fennikel
/g
250.0 g
0%
50 G Linsespirer
/
0.0
0%
50 Gram Valnødder
/
0.0
0%
Dressing
Olivenolie
/ml
50.0 ml
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/ml
50.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Honning
/g
35.0 g
0%
Salt
/g
4.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Salat
-
ÆbleSyrlige 250.0 g
-
Fennikel 250.0 g
-
50 G Linsespirer
-
50 Gram Valnødder
Dressing
-
Olivenolie 50.0 ml
-
Honning 35.0 g
-
Salt 4.0 g
Tilberedning
-
Salat
- Brug et mandolinjern, og høvl fenniklen tyndt fra top til bund. Læg skiverne af fennikel i isvand, så de bliver sprøde, og lad dem hvile i mindst 30 minutter.
- Høvl æblerne på et mandolinjern, og slyng fenniklen tør for vand.
-
Dressing
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
- Bland alle ingredienserne.