Menu

Ingredienser

+

Kylling

Tilberedning

  1. Kylling

    • Stød peberkornene groft, og bland dem med Knorr Brunet Hønsebouillon, citronsaft, sennep, honning og revet hvidløg. Bland det godt sammen.
    • Læg kyllingen i en GN-bakke, hæld marinaden over, og sørg for at vende kyllingen i den. Retten bliver bedst, hvis du lader kødet marinere natten over, men hvis du ikke har tid til det, kan du marinere det i mindst en time før stegningen. 
    • Krydr med lidt salt, og steg i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. Vend lårene, når halvdelen af tiden er gået, så de bliver rigtigt sticky.
    • Skær citronerne ud, og fjern frugtkødet. Skær skallen i fine stykker, og bland den med oliven og finthakket persille. 
    • Servér kyllingen med ovenstående topping.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu