Sticky chicken med citron og honning
Det søde og let sprøde kyllingeskind gør denne opskrift ekstra lækker, og de grønne oliven og den saltede citron giver ekstra smag og passer rigtig godt til kyllingen.

Ingredienser
Sticky chicken med citron og honning
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€9.85
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Kylling
Peber, sort
/g
10.0 g
0%
Citronsaft friskpresset
/ml
150.0 ml
0%
Honning
/g
15.0 g
0%
Maille Dijon Original 865 g
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Kyllingesky, pasta 1 kg / 40 L
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Hvidløg revet
/g
20.0 g
0%
2 Kg Kyllingelår Med Ben
/
0.0
0%
Citron
/stk.
3.0 stk.
0%
Oliven grønne
/g
300.0 g
0%
Persille, hakket
/g
20.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Kylling
-
Peber, sort 10.0 g
-
Citronsaft friskpresset 150.0 ml
-
Honning 15.0 g
-
Hvidløg revet 20.0 g
-
2 Kg Kyllingelår Med Ben
-
Citron 3.0 stk.
-
Oliven grønne 300.0 g
-
Persille, hakket 20.0 g
Tilberedning
-
Kylling
- Stød peberkornene groft, og bland dem med Knorr Brunet Hønsebouillon, citronsaft, sennep, honning og revet hvidløg. Bland det godt sammen.
- Læg kyllingen i en GN-bakke, hæld marinaden over, og sørg for at vende kyllingen i den. Retten bliver bedst, hvis du lader kødet marinere natten over, men hvis du ikke har tid til det, kan du marinere det i mindst en time før stegningen.
- Krydr med lidt salt, og steg i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. Vend lårene, når halvdelen af tiden er gået, så de bliver rigtigt sticky.
- Skær citronerne ud, og fjern frugtkødet. Skær skallen i fine stykker, og bland den med oliven og finthakket persille.
- Servér kyllingen med ovenstående topping.