Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Sådan gør du

  • Svampe, blandede 1000.0 g
  • Løg, hakket 150.0 g
  • Hvidløg, hakket 30.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 50.0 ml
  • Hvidvin 100.0 ml
  • Flora Professional Plant Multipurpose 31% 1l 500.0 ml
  • Salt og peber 7.0 g
  • Persille, hakket 75.0 g
  1. Sådan gør du

    • Rens svampene og del dem i passende stykker.
    • Sauter svampe , løg og hvidløg i Milda 100 % , sauter ikke for hårdt.
    • Tilsæt hvidvinen og kog den lidt ind.
    • Kom fløden på og lad den koge ind til creme konsistens.
    • Smag til med salt og peber og vend den hakket persille i.
    • Serveres gerne med lidt ristet brød.