Menu
+

Quinoa

  • Quinoa 170.0 g
  • Vand 400.0 ml
  • Salt 2.0 g

Græskarkernerne

  • Græskarkerner 100.0 g
  • Rapsolie 50.0 g

Lagen

Salaten

  • Græskar, kød i tern 600.0 g
  • Grønkål, renset og fint snittet 200.0 g
  • Appelsin fileter 150.0 g
  • Kokosmel 25.0 g
  1. Quinoa

    • Bring vand og salt i kog og tilsæt qunioa og lad det simre i 10 minutter. Lad den herefter afkøle.
  2. Græskarkernerne

    • Rist græskarternene i ovnen ved 225 grader i rapsolie i 15 minutter. Lad dem herefter afkøle.
  3. Lagen

    • Bland rødløg og koriander sammen og smag til med Hellmann’s Citrus.
  4. Salaten

    • Vend græskar, quinoa, grønkål og appelsin filéter sammen. Hæld dressingen over og dekorer med kokos.
  5. Tips

    • Det kan anbefales at riste kokossen da det giver en dejlig smag.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu