Ingredienser
Quinoa
-
Quinoa 170.0 g
-
Vand 400.0 ml
-
Salt 2.0 g
Græskarkernerne
-
Græskarkerner 100.0 g
Lagen
-
Rødløg, finthakket 100.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 20.0 g
Salaten
-
Græskar, kød i tern 600.0 g
-
Grønkål, renset og fint snittet 200.0 g
-
Appelsin fileter 150.0 g
-
Kokosmel 25.0 g
Tilberedning
-
Quinoa
Bring vand og salt i kog og tilsæt qunioa og lad det simre i 10 minutter. Lad den herefter afkøle.
-
Græskarkernerne
Rist græskarternene i ovnen ved 225 grader i Milda Flydende Stege 100% i 15 minutter. Lad dem herefter afkøle.
-
Lagen
Bland rødløg og koriander sammen og smag til med Hellmann’s Citrus.
-
Salaten
Vend græskar, quinoa, grønkål og appelsin filéter sammen. Hæld dressingen over og dekorer med kokos.
-
Tips
Det kan anbefales at riste kokossen da det giver en dejlig smag.