Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Quinoa

  • Quinoa 170.0 g
  • Vand 400.0 ml
  • Salt 2.0 g

Græskarkernerne

  • Græskarkerner 100.0 g
  • Rapsolie 50.0 g

Lagen

Salaten

  • Græskar, kød i tern 600.0 g
  • Grønkål, renset og fint snittet 200.0 g
  • Appelsin fileter 150.0 g
  • Kokosmel 25.0 g

Tilberedning

  1. Quinoa

    • Bring vand og salt i kog og tilsæt qunioa og lad det simre i 10 minutter. Lad den herefter afkøle.
  2. Græskarkernerne

    • Rist græskarternene i ovnen ved 225 grader i rapsolie i 15 minutter. Lad dem herefter afkøle.
  3. Lagen

    • Bland rødløg og koriander sammen og smag til med Hellmann’s Citrus.
  4. Salaten

    • Vend græskar, quinoa, grønkål og appelsin filéter sammen. Hæld dressingen over og dekorer med kokos.
  5. Tips

    • Det kan anbefales at riste kokossen da det giver en dejlig smag.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu