Syltede rødbeder (dysfagi)
Syltede rødbeder er et populært tilbehør til mange af vores hjemmelavede klassikere, her en variant til personer med dysfagi.
/main-header.jpg)
Ingredienser
Syltede rødbeder (dysfagi)
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1.8
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Syltelage
Lager eddike uden farve
/g
100.0 g
0%
Sukker
/g
180.0 g
0%
Vand
/ml
300.0 ml
0%
Allehånde, stødt
/g
5.0 g
0%
Rødbeder
Rødbede, kogt
/g
850.0 g
0%
Syltelage
/ml
50.0 ml
0%
Lager eddike uden farve
/g
30.0 g
0%
Vand
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Texture Gelatine
/g
100.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Syltelage
-
Lager eddike uden farve 100.0 g
-
Sukker 180.0 g
-
Vand 300.0 ml
-
Allehånde, stødt 5.0 g
Rødbeder
-
Rødbede, kogt 850.0 g
-
Syltelage 50.0 ml
-
Lager eddike uden farve 30.0 g
-
Vand 100.0 ml
-
Knorr Texture Gelatine 100.0 g
Tilberedning
-
Syltelage
- Hæld ingredienserne til lagen i en gryde, kog og sænk til lav varme. Rør til sukkeret er opløst.
- Skær kogte, skrællede rødbeder i mindre stykker og tilføj dem til lagen. Lad det trække i 1 time.
- Si rødbederne fra og gem eddikelagen.
-
Rødbeder
- Put rødbederne i en blender og blend til en fin puré.
- Kog 50 ml eddike med 100 ml vand, pisk Knorr Texture i. Tilføj rødbedepuréen og bland det sammen.
- Fyld rødbedepuréen i passende forme og afkøl natten over.
-
Til servering
- Løsn den syltede rødbedegelé og skær den til den ønskede størrelse.
- Server med et par dråber af den gemte lage.