Ingredienser
TILBEREDNING
-
Salt 10.0 g
-
Ærter, frosne 250.0 g
-
Kullerfilet i tern ca. 3 x 3 cm 800.0 g
-
Vand 200.0 ml
-
Kokosmælk 800.0 ml
-
Søde kartofler i tern 400.0 g
-
Løg, hakket 200.0 g
TIL SERVERING
-
Kogt ris
-
Tomat 150.0 g
-
Lime i både 2.0 pc
-
Koriander, frisk, hakket 20.0 g
Tilberedning
-
TILBEREDNING
- Karryen: Sauter løgene bløde, uden at de tager farve, Milda Flydende Stege 80%.
- Tilsæt Knorr Indisk Tikka Masala pasta, sauter et minut.
- Tilsæt Knorr Tomatino, hakkede søde kartofler, kokosmælk, vand og Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon, bring i kog og lad det simre indtil saucen begynder at tykne. Smag til med salt.
- Tilsæt fisk og ærter og lad det simre, indtil fisken er færdig.
-
TIL SERVERING
- Server karry med frisk koriander, tomat, friskkogt ris og limebåde.