Menu

Ingredienser

+

Toast


En fyldig og let røget bønneret, der er rigtig god afkølet på ristet hvidløgsbrød og toppet med friskrevet parmesan

...

Tilberedning

  1. Toast

    • Steg løg, gulerødder og hvidløg møre i olivenolie ved middel varme, uden at de tager farve. 
    • Tilsæt bønner, røget bacon, Knorr Hønsebouillon, vand og laurbærblade, kog op, og lad det simre, indtil bønnerne er møre, ca. 1-1,5 time. 
    • Krydr med salt og peber. Lad det trække.
    • Pensl brødskiverne med olivenolie og hvidløg, og rist dem i ovnen.
    • Tag baconen og laurbærbladene op, og hæld bouillonen fra bønnerne. 
    • Bland bønnerne med 1 spsk. olivenolie, smag til med salt og peber, og tilsæt friskheden fra en friskpresset citron.
    • Server bønnesalaten på hvidløgsbrød med friskrevet parmesan og friskhakket persille.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu