Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Toast

Tilberedning

  1. Toast

    • Steg løg, gulerødder og hvidløg møre i olivenolie ved middel varme, uden at de tager farve. 
    • Tilsæt bønner, røget bacon, Knorr Hønsebouillon, vand og laurbærblade, kog op, og lad det simre, indtil bønnerne er møre, ca. 1-1,5 time. 
    • Krydr med salt og peber. Lad det trække.
    • Pensl brødskiverne med olivenolie og hvidløg, og rist dem i ovnen.
    • Tag baconen og laurbærbladene op, og hæld bouillonen fra bønnerne. 
    • Bland bønnerne med 1 spsk. olivenolie, smag til med salt og peber, og tilsæt friskheden fra en friskpresset citron.
    • Server bønnesalaten på hvidløgsbrød med friskrevet parmesan og friskhakket persille.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu