Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Letsaltet torsk

  • Torskefilet 1.0 kg
  • Vand 1.0 l
  • Salt 100.0 g
  • Olivenolie 30.0 ml

Smørsauce

Ingefærstegt spinat

  • Spinat 500.0 g
  • Grønne sojabønner, frosne 100.0 g
  • Forårsløg finthakket 50.0 g
  • Hvidløg, hakket 5.0 g
  • Ingefær, frisk, finthakket 5.0 g
  • Japansk soja 15.0 g

Tilberedning

  1. Letsaltet torsk

    • Salt fisken i 1 time og del den i 10 stykker. Brug gerne torskeryg.
    • Smør pladen med olivenolie, og bag fisken i ovnen ved 100 °C grader, indtil kernetemperaturen er 44-46 °C.  
  2. Smørsauce

    • Pil og hak et halvt bananskalotteløg fint. 
    • Kog løget sammen med vin og MAILLE Hvidvinseddike. Reducer, til der er 1/3 væske tilbage. 
    • Pisk forsigtigt smørret i, og tilsæt citron efter smag. 
    • Smag til med salt, peber og hvid miso (shiro).
  3. Ingefærstegt spinat

    • Steg spinaten hurtigt i olie og hvidløg
    • Vend forårsløg, sojabønner og 1 spsk. ingefær i spinaten. 
    • Smag til med salt, peber og soja.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu