Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Letsaltet torsk

  • Torskefilet 1.0 kg
  • Vand 1.0 l
  • Salt 100.0 g
  • Olivenolie 30.0 ml

Smørsauce

Ingefærstegt spinat

  • Spinat 500.0 g
  • Grønne sojabønner, frosne 100.0 g
  • Forårsløg finthakket 50.0 g
  • Hvidløg, hakket 5.0 g
  • Ingefær, frisk, finthakket 5.0 g
  • Japansk soja 15.0 g
  1. Letsaltet torsk

    • Salt fisken i 1 time og del den i 10 stykker. Brug gerne torskeryg.
    • Smør pladen med olivenolie, og bag fisken i ovnen ved 100 °C grader, indtil kernetemperaturen er 44-46 °C.  
  2. Smørsauce

    • Pil og hak et halvt bananskalotteløg fint. 
    • Kog løget sammen med vin og MAILLE Hvidvinseddike. Reducer, til der er 1/3 væske tilbage. 
    • Pisk forsigtigt smørret i, og tilsæt citron efter smag. 
    • Smag til med salt, peber og hvid miso (shiro).
  3. Ingefærstegt spinat

    • Steg spinaten hurtigt i olie og hvidløg
    • Vend forårsløg, sojabønner og 1 spsk. ingefær i spinaten. 
    • Smag til med salt, peber og soja.