Menu

Ingredienser

+

Nobeef-boller

Tomatmayonnaise

Ved servering

  • Subsandwich 10.0 stk.

Tilberedning

  1. Nobeef-boller

    • Pil løget og hak det fint. Sauter løg i en pande med en lille smule olie indtil de er bløde. Bland fløde alternativ med panko og parmesan. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Del massen i stykker på 50 g og rul dem til boller Varm ovnen op til 225 grader og bag bollerne i 10 minutter på en bageplade.
  2. Tomatmayonnaise

    • Hæld væsken fra de soltørrede tomater og den røde peber. Tør dem med køkkenrulle. Blend til blandingen er glat i en blender. Tilføj resten af ingredienserne og blend. Lad det trække i 10 minutter, blend igen og put det i sprøjteposen.
  3. Ved servering

    • Varm sandwichbrødet i ovnen. 
    • Smør mayonnaise på begge halvdele
    • Put salat oven på
    • Skær dine amazeballs i halve og læg dem på den nederste halvdel
    • Smelt osten ovenpå dine amazeballs
    • Top med pickles og løg
    • Læg toppen på
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu