+

Dressing

Tilbehør og fyld

  1. Dressing

    1. Bland alle ingredienser til burgerdressingen
  2. Tilbehør og fyld

    1. Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem godt. Blend groft i en foodprocessor.
    2. Bland løg, gulerødder, selleri, paprika, persille og maizena med kikærter. Krydr med Knorr Professionel hvidløgspuré og Knorr flydende brunede løg bouillon
    3. Form kikærtefarsen til mellemstore bøffer (ca. 2 cm høj)
    4. Pensl bagepladen med Milda browning og put bøfferne på, pensl bøfferne med milda browning og bag bøfferne i ovnen ved 200 grader i ca 10-15 minutter. (Dette trin kan med fordel gøres dagen før servering)
    5. Bland dressing og diverse tilbehør.
    6. Server de vegetariske bøffer med tilbehør og burgerboller.

    Tip! For en mindre fedtet dressing: Bland en halv del Hellmanns mayonnaise med en halv portion Knorr Fraiche og krydre efter behov.

+