Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Dressing

  • Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g 15.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 50.0 g
  • Citronsaft 25.0 ml

Tilbehør og fyld

  • Kikærter, drænet 1600.0 g
  • Gulerod, revet 160.0 g
  • Løg, grofthakket 160.0 g
  • Selleri, (knoldselleri) revet 160.0 g
  • Peberfrugt, gul 160.0 g
  • Knorr, Koncentreret Løgfond, 1 L 45.0 ml
  • Persille, hakket 30.0 g
  • Burgerbolle, sesam 600.0 g
  • Ost, Cheddar, skiveskåret 10.0 stk.
  • Icebergsalat, snittet 200.0 g
  • Tomat, skiver 300.0 g
  • Rødløg, fine skiver 100.0 g
  • Milda Browning 3,7 l 100.0 g
  1. Dressing

    • Bland alle ingredienser til burgerdressingen
  2. Tilbehør og fyld

    • Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem godt. Blend groft i en foodprocessor.
    • Bland løg, gulerødder, selleri, paprika, persille og maizena med kikærter. Krydr med Knorr Professionel hvidløgspuré og Knorr flydende brunede løg bouillon
    • Form kikærtefarsen til mellemstore bøffer (ca. 2 cm høj)
    • Pensl bagepladen med Milda browning og put bøfferne på, pensl bøfferne med milda browning og bag bøfferne i ovnen ved 200 grader i ca 10-15 minutter. (Dette trin kan med fordel gøres dagen før servering)
    • Bland dressing og diverse tilbehør.
    • Server de vegetariske bøffer med tilbehør og burgerboller.
  3. Tip!

    • For en mindre fedtet dressing: Bland en halv del Hellmanns mayonnaise med en halv portion Knorr Fraiche og krydre efter behov.